vick Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 taky jsem měnil desky a dával jsem tam zimmermany a rovněž jsme zapomněli je strhnout jak říkáš.Ale nic se neděje.Píst je silný a určitě mu folie navadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Vypadá to děsně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Ahoj Vicku, jaky jsi daval k tem kotoucum desky, ceka me to a nevim co k tomu? Taky Zimmermany nebo Textary? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Jo jo zimmermany.Jo a ikdyž fólie jsem nestrhl tak děsně to nevypadá jelikož to ani nejde poznat.Tam kde to vidět šlo tam jsem to obřízl a nikdo nic nepozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 O jakou folii jde?¨na kotoučích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 ne na kotoučích,ale na deskách.Z té strany co není třecí plocha je nalepená fólie.A já si ji prostě nevšiml.No a až jsem to měl poskládané tak jsem si toho všiml,ale to už bylo pozdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 (editace) Kluci jeste bych mel dotaz k kotoucum a deskam, dostal jsem nabidku na komplet predek zadek ATE za podobnou cenu jako Zimmermany a zajimalo by me zkusenost a kvalita ATE mate nekdo? Diky Editováno: 19. Červen 2012, autor: Castor603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin P. Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Tak jsem to tu celé pročetl a nikdo se nezmiňujete od Zimmerman Sport + desky TExar ... ale jaké? V obchodě kde bych to bral mi k tem sportům doporučil zimmerman desky obyčejné, že prý sport jsou už tvrdé a "nebrzí to "... Využití: chci aby to brzdilo lépe než orig, Občas rychlejší jízda a nevyhovujcí rychlé vadnutí brzd a malý učinek. Prosím o rychlé reakce ( mám ted sjeté kotouče a auto na špalku ) Sup 2002, rozměr 288*25 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Kluci jeste bych mel dotaz k kotoucum a deskam, dostal jsem nabidku na komplet predek zadek ATE za podobnou cenu jako Zimmermany a zajimalo by me zkusenost a kvalita ATE mate nekdo? Diky Pokud se nepletu tak ATE se montuje v prvovýrobě takže spokojenost a klidně bych do toho šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin P. Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Jako do Zimmerman sport + ATE ? Nebo jak? A co případné Ferodo Premier ? Jsou dost často diskutovány? Už fakt nevím .... Zimm.sport mám už objednány... ale co ty desky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 no já odpovídal na otázku Castora víš.Ptal se co značka ATE. Ty tu dáváš dokupy dvě jiné značky.Já mám koplet brzdy zimmerman a spokojenost.Nevím jak by fungovaly zmimmermany a desky ATe ale asi by to taky šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Pokud se nepletu tak ATE se montuje v prvovýrobě takže spokojenost a klidně bych do toho šel Vicku: Diky, jen se jaksi neumim rozhodnout, vsichni tu basni o Zimmermanech :-) a ted babo rad (to neni mysleno na tebe, ale muzes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 .....tak tady už ani "baba neporadí"! Víťa je jedním z nejzkušenějších harcovníků v naší SUPÍ BANDĚ a napsal to zcela jasně " komplet Zimmerman"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 šmarja ja jsem fakt natvrdlej, no co už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 no to byl jen můj ohlas na debatu.Já prostě koupil zimmermany a spokojenost.předtím tam byly ATE a taky spokojenost.Rozhodla cena a rychlá dostupnost.kdybych musel zase volit tak ty dvě značky.Ale jako komplety.Ne že bych to míchal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Vicku jasny koupim jen komplet, a posledni priblbla otazka co se ti zda pocitove lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 pocitově lepší ti teď samozřejmě řeknu zimmermany.Zdá se mi že nevadnou tak rychle jako ATE ale na druhou stranu přeci jen už je mám na autě přes rok takže to není objektivní srovnání jelikož nemám možnost vyzkoušet obojí naráz.Zimmermany mají výbornou povrchovou úpravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 (editace) jdu pro ně, diky Vicku moc jsi mi pomohl, víš, jsem váha a to je strašné rozhodování a boj Editováno: 22. Červen 2012, autor: Castor603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dreamek Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 (editace) Ahoj, mam jeden problem s kterym bych potreboval poradit ... mam skodu superb r.v. 2006... rozhodl jsem se vymenit brzdove kotouce i s destickama, tak jsem si objednal kotouce Zimmermann, meli by byt primo na superba http://www.hanza-aut...andart/d-70479/ ... nemile prekvapeni me cekalo, kdyz jsem sundal kolo, stary kotouc, a zjistil jsem, ze novy kotouc mi nejde nasadit, jako by novy kotouc mel jiny vnitrni prumer, ale v eshopu jsem nenasel rozliseni podle vnitrnich prumeru, jen podle vnejsich, takze nevim, jestli je atypicky kotouc co jsem si objednal (coz se mi nezda) nebo mam atypicke auto ja :-) nejake tipy ? napadlo me zkusit ten novy kotouc trosku zbrousit abych ho tam nasadil, ale mam strach aby potom nepraskl, nebo jestli ho poslat zpatky a vzit nejaky jiny ... Editováno: 3. Červenec 2012, autor: dreamek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 spíš bych to viděl tak jestli ti to nezaměnili omylem v eshopu.Kotouč zimmerman má naprosto stejný vnitřní průměr jako kterýkoli jiný kotouč na superba.Změř o kolik je menší oproti původnímu. A ty máš teda superba 2,5 nebo 2,8 jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 A není problém v tom,že jsou na SupaII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 a hrome to je dobrý postřech.To jsem si ani nevšiml a to jsem na to čuměl několikrát..Díky za upozornění.Máš pravdu. Takže to dreamek: zabal je a pošli zpět výměnou za ty pravé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dreamek Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 http://www.hanza-autodily.cz/superb-i-3u-passat-3b/c-1158/ kdyz si tam najedu na ty kotouce tak je tam napsane, ze by meli byt na Superba I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 tady u toho odkazu ano. Ael ty jsi jako první dával tento odkaz http://www.hanza-autodily.cz/brzdovy-kotouc-predni-zimmermann-312x25-5x112-standart/d-70479/ a tam je napsáno na superb II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dreamek Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 (editace) dobre, ale kdyz si najedes na ty kotouce co jsem postoval jako prvni, jeste nez je rozkliknes (rozumej pri vyctu vsech kotoucu na strance ) , tak na te strance je napsane, ze jsou na superb I, stoji 895kc, ale kdyz je potom rozkliknes, tak je tam napsane pouze Superb II, tak podle ceho se ted mam ridit...? Editováno: 4. Červenec 2012, autor: dreamek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.