Publikováno Březen 15, 200817 r Zdarec, jak zjistím do jaké kategorie patřím? Jkou mám generaci, komfort a ták... Vin dekodér mi nějak nefunguje.
Březen 15, 200817 r jakej máš cyklovač? páčku, kterou reguluješ stírání nebo musíš celou páčkou a podle doby dole nastavíš cyklování? podle toho se totiž pozná MR a podle MR se pozná komfort, cyklovač bez pacičky je MR97 - 1. gen. komfortu a cyklovač s páčkou na páčce je MR98 - 2. gen
Březen 15, 200817 r Autor jakej máš cyklovač? páčku, kterou reguluješ stírání nebo musíš celou páčkou a podle doby dole nastavíš cyklování?podle toho se totiž pozná MR a podle MR se pozná komfort, cyklovač bez pacičky je MR97 - 1. gen. komfortu a cyklovač s páčkou na páčce je MR98 - 2. gen no tak páčku posunu o jedno políčko nahoru a mám cyklovač kterej reguluju na vrchu malou páčkou
Březen 15, 200817 r tak to máš MR98 rv 97 a tím pádem 2. gen. Chápu to správně, že to mají všechny Octy od rv 97? Protože já mám ten stejný a rok výroby by měl být 98...a to se pozná Octávia 1. nebo 2. generace podle páčky stěrače? Tak to je good
Březen 15, 200817 r Chápu to správně, že to mají všechny Octy od rv 97? Protože já mám ten stejný a rok výroby by měl být 98...a to se pozná Octávia 1. nebo 2. generace podle páčky stěrače? Tak to je good ne, takhle odliším MR97 a 98, dál má ještě MR97 tmavé displeje na budíkách a podle toho MR se dá určit komfortka
Březen 16, 200817 r Autor ne, takhle odliším MR97 a 98, dál má ještě MR97 tmavé displeje na budíkách a podle toho MR se dá určit komfortka a to je teda asi dobrý že? A ta komfortka je taky k něčemu dobrá? A dá se zjistit jakou mám? a ještě co je to ten facelift? Mám to? Upraveno Březen 16, 200817 r od Jochlajz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.