Jochlajz Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Zdarec, jak zjistím do jaké kategorie patřím? Jkou mám generaci, komfort a ták... Vin dekodér mi nějak nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 jakej máš cyklovač? páčku, kterou reguluješ stírání nebo musíš celou páčkou a podle doby dole nastavíš cyklování? podle toho se totiž pozná MR a podle MR se pozná komfort, cyklovač bez pacičky je MR97 - 1. gen. komfortu a cyklovač s páčkou na páčce je MR98 - 2. gen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochlajz Vloženo 15. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 jakej máš cyklovač? páčku, kterou reguluješ stírání nebo musíš celou páčkou a podle doby dole nastavíš cyklování?podle toho se totiž pozná MR a podle MR se pozná komfort, cyklovač bez pacičky je MR97 - 1. gen. komfortu a cyklovač s páčkou na páčce je MR98 - 2. gen no tak páčku posunu o jedno políčko nahoru a mám cyklovač kterej reguluju na vrchu malou páčkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 tak to máš MR98 rv 97 a tím pádem 2. gen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 tak to máš MR98 rv 97 a tím pádem 2. gen. Chápu to správně, že to mají všechny Octy od rv 97? Protože já mám ten stejný a rok výroby by měl být 98...a to se pozná Octávia 1. nebo 2. generace podle páčky stěrače? Tak to je good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Chápu to správně, že to mají všechny Octy od rv 97? Protože já mám ten stejný a rok výroby by měl být 98...a to se pozná Octávia 1. nebo 2. generace podle páčky stěrače? Tak to je good ne, takhle odliším MR97 a 98, dál má ještě MR97 tmavé displeje na budíkách a podle toho MR se dá určit komfortka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochlajz Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 (editace) ne, takhle odliším MR97 a 98, dál má ještě MR97 tmavé displeje na budíkách a podle toho MR se dá určit komfortka a to je teda asi dobrý že? A ta komfortka je taky k něčemu dobrá? A dá se zjistit jakou mám? a ještě co je to ten facelift? Mám to? Editováno: 16. Březen 2008, autor: Jochlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.