cosby Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Uvažuji domů pořidit multif.zařízení-kopírku,scanner a tiskárnu,ale ne inkoust(tu mám)ale laser-jak černobílý tak i color.Máte někdo něco podobného doma?Pokud ano,napište zkušennosti.Díkes Popř.máte li možnost něco podobného za rozumnou cenu sehnat,napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 (editace) no mezi nejvyhodnejsi co se ceny tyce patri samsungy.. tu sezenes hrave do 10tis.. v cenove relaci od 10-15k uz sezenes nejakou minoltu nebo HP .. v zasade se neda rict, ze by ta ci ona tiskarna byla nejak horsi, v teto cenove relaci to vyjde +/- natejno.. jinak urcite doporucuji koupit tiskarnu s Ethernet rozhranim.. jsou sice o cca +1k drazsi, ale je to velice uzitecna vec i v domacnostech, kde maji trebas jen dva pocitace.. Editováno: 16. Březen 2008, autor: mytrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Uvažuji o nějakém HP a Ethernet uvítám určitě.Kdyby někdo o nějaké rozumné veděl,ať napíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 spatna neni HP Color LaserJet 2840mfp (A4, 19/4 ppm, USB 2.0, Ethernet, Print/Scan/Copy/Fax) , cena kolem 16k s dph, ma navic i fax 2820mfp je bez faxu o 2k levnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Taky bych doporučil HP, nemám sice přímo tuto řadu, ale tu starší bez faxu, už šlape nějaký ten pátek bez poruchy a ještě tiskne na starý tonery, který už podle měřáku mají být dávno KO (pokud nezměníš nastavení, tak se při dosažení 0% náplně zablokuje tisk, já to odblokoval a vytisknul ještě jednou tolik). Jediné, co mu vadí je jen 16MB pamětí, chtělo by to tak 64MB když se nás na tu tiskárnu sejde víc, má chuť nechat nás čekat mrška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 souhlasim , HP - spokokjenost - slape jak hodinky, mam multifinkcni zarizeni, bohuzel bez laiseru, ale i tak to slape a tiskne,skenuje,kopiruje o sto sest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Nejsou do těch laserových tiskáren drahé náplně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Jsou,ale dlouho vydrží a hlavně nezasychají,pokud se to používá jen občas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 a na 90% ti vydrží delé, než je napsané na obale, což se o inkoustu říct teda vůbec nedá, jednak je spotřeba většinou spočítaná na eko (bylo mi to řečeno, je to jen, aby si to nalákalo zákazníka) režim a jedna, jak píše Cosby, prostě vyschne a zaschne po stěnách cartrige. Ještě mám doma HP LJ 5L, kde toner vydržel skoro 10 let a vytiskla kolem 4t stran a když už se koupil nový, tak opět origo HP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 narazil jsem na toto,vypadá good http://www.samsung.com/cz/products/multifu...clx_2160see.asp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.