Přejít na obsah

Dotaz na MF laser.zařízení


cosby

Doporučené příspěvky

Uvažuji domů pořidit multif.zařízení-kopírku,scanner a tiskárnu,ale ne inkoust(tu mám)ale laser-jak černobílý tak i color.Máte někdo něco podobného doma?Pokud ano,napište zkušennosti.Díkes

Popř.máte li možnost něco podobného za rozumnou cenu sehnat,napište

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no mezi nejvyhodnejsi co se ceny tyce patri samsungy.. tu sezenes hrave do 10tis..

v cenove relaci od 10-15k uz sezenes nejakou minoltu nebo HP ..

v zasade se neda rict, ze by ta ci ona tiskarna byla nejak horsi, v teto cenove relaci to vyjde +/- natejno.. jinak urcite doporucuji koupit tiskarnu s Ethernet rozhranim.. jsou sice o cca +1k drazsi, ale je to velice uzitecna vec i v domacnostech, kde maji trebas jen dva pocitace..

Editováno: , autor: mytrix
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky bych doporučil HP, nemám sice přímo tuto řadu, ale tu starší bez faxu, už šlape nějaký ten pátek bez poruchy a ještě tiskne na starý tonery, který už podle měřáku mají být dávno KO (pokud nezměníš nastavení, tak se při dosažení 0% náplně zablokuje tisk, já to odblokoval a vytisknul ještě jednou tolik).

Jediné, co mu vadí je jen 16MB pamětí, chtělo by to tak 64MB když se nás na tu tiskárnu sejde víc, má chuť nechat nás čekat mrška :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a na 90% ti vydrží delé, než je napsané na obale, což se o inkoustu říct teda vůbec nedá, jednak je spotřeba většinou spočítaná na eko (bylo mi to řečeno, je to jen, aby si to nalákalo zákazníka) režim a jedna, jak píše Cosby, prostě vyschne a zaschne po stěnách cartrige.

Ještě mám doma HP LJ 5L, kde toner vydržel skoro 10 let a vytiskla kolem 4t stran a když už se koupil nový, tak opět origo HP ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...