Přejít na obsah

Vystřelovák+komfortka

dada

Doporučené příspěvky

Zdravím Pánové odborníci, měl bych dotaz, mám O1 TDi 2000 facelift, nefunguje mi DO na dvoutlačítkovém vystřelovacím klíči, komfortka je 1J0 959 799 AH, prdelka klíče je 1J0 959 753 AG- 434 MHz, předpokládám že je problém ve frekvenci, zřejmě budu potřebovat 1J0 .... ale 433 MHz, díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím Pánové odborníci, měl bych dotaz, mám O1 TDi 2000 facelift, nefunguje mi DO na dvoutlačítkovém vystřelovacím klíči, komfortka je 1J0 959 799 AH, prdelka klíče je 1J0 959 753 AG- 434 MHz, předpokládám že je problém ve frekvenci, zřejmě budu potřebovat 1J0 .... ale 433 MHz, díky za odpovědi

to je krásný, když si někdo odpoví sám, máš naprostou pravdu, AH je 2,5 gen. komfortu a k tý jsou klíče 433, 434 je k 3. gen. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Aha, ještě jsem se nedíval na VW, a od VW jsou 1J0? nebo i 1K0, asi bych si na to při koupi měl dat pozor, a shání se to nějak po známosti nebo oficielně v autosalonu VW...dík za info...

Tak, Samohýl Zlín 1250,- jen prdelka 433 1J0

Editováno: , autor: dada
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...