Wexino Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 mám toto rádio (panasonic cq-c1425n) a mám s ním jistý problém... po zapojení nefungujou všechny tlačítka krom přepínání Rádio/CD a vysunutí CD .... nevíte co s tím ? :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 mám toto rádio (panasonic cq-c1425n) a mám s ním jistý problém... po zapojení nefungujou všechny tlačítka krom přepínání Rádio/CD a vysunutí CD .... nevíte co s tím ? :feve: Asi to bude někde v tatrance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Asi to bude někde v tatrance ale kdeze. problemu muze byt vice. spatna main unit, spatny celni panel, konektor. trebas zrovna tu mam radio, ktery ma presne tyhle priznaky. a je to jednotkou, nikoliv celnim panelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.