Publikováno Březen 19, 200817 r Tak jsem dnes ráno vyzvedl auto od mechanika po výměně rozvodů a vodní pumpy. Měnil i chladící kapalinu. Vše jsem prošli a kontrolovali před odjezdem z dílny. Kapaliny bylo dost (mezi min a max). Bylo mi divné, že po ujetí asi 10 km se to nepřeplo na plyn. Zastavil jsem šahal na hadice a byli teplé. Ta k reduktoru byla teplá ne horká. Tak jsem si říkal, že to špatně odvzdušnil, že dojedu 20 km do servisu na plyn ať se na to kouknou. Po dalších asi 5 km se to konečně přeplo tak si říkám konečně se to prohřálo, ale pro jistotu zajedu do servisu ať na to kouknou. Po dalších asi 2 km začala blikat a pípat signalizace chladící kapaliny. Takže to bylo jasné zastavil jsem a kuknul, že v nádobce chladícího okruhu je na dně. Tak jsem dojel na benzínku asi 1 km a dolil asi 0,5 l destilované vody. Po dalších asi 15 km před firmou jsem to zkotroloval a už tam neubylo. Teď je otázka jestli je to již dobře odvzdušněné a případně jak to správně odvzdušňovat?
Březen 19, 200817 r Tak jsem dnes ráno vyzvedl auto od mechanika po výměně rozvodů a vodní pumpy. Měnil i chladící kapalinu. Vše jsem prošli a kontrolovali před odjezdem z dílny. Kapaliny bylo dost (mezi min a max). Bylo mi divné, že po ujetí asi 10 km se to nepřeplo na plyn. Zastavil jsem šahal na hadice a byli teplé. Ta k reduktoru byla teplá ne horká. Tak jsem si říkal, že to špatně odvzdušnil, že dojedu 20 km do servisu na plyn ať se na to kouknou. Po dalších asi 5 km se to konečně přeplo tak si říkám konečně se to prohřálo, ale pro jistotu zajedu do servisu ať na to kouknou. Po dalších asi 2 km začala blikat a pípat signalizace chladící kapaliny. Takže to bylo jasné zastavil jsem a kuknul, že v nádobce chladícího okruhu je na dně. Tak jsem dojel na benzínku asi 1 km a dolil asi 0,5 l destilované vody. Po dalších asi 15 km před firmou jsem to zkotroloval a už tam neubylo.Teď je otázka jestli je to již dobře odvzdušněné a případně jak to správně odvzdušňovat? presne takto isto sa mi to spravalo, ked mi cerstvo namontovali LPG. niekto odvzdusnuje tak, ze vyberie cidlo teploty a necha to bezat na volnobeh, ked sa objavi kvapalina, sup cidlo nazad. treba to mat trocha v ruke, lebo ked zle nasadis to tesnenie na cidle, zacne ti to tiect, nez dobehnes vypnut motor, pekne to otecie... Upraveno Březen 19, 200817 r od colins
Březen 19, 200817 r Autor Pro jistotu jsem volal do servisu na plyn a tam řekli, že to dělají takto: odvzdušní klasicky jako bez LPG pak to pořádně prohřejou (nechají pro proudit celým okruhem) a dolijou co tam ubylo. Jinak pokud nezamrzá reduktor (splynovač) tak je to OK. Jinak radil jedině povolit hadici s vodou na reduktoru odpustit tam vzduch. Snad to bude již OK.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.