Přejít na obsah

rh+

Uživatel
  • Počet příspěvků

    64
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 578 zobrazení profilu

Oznámení rh+

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. rh+

    Koroze

    Zeptám se na názor, jak řešit tento stav prahu a blatníku? Před dvěma rukama to bylo přestříkané a už tam byla díra v prahu (ten šedý kousek uprostřed, co tam drží), dělal to autoklempíř, že to do další STK vydrží. Nevydrželo, když jsem to chtěl trochu očistit a přestříkat, takhle to dopadlo. Druhá (pravá) strana má menší díru než je tady ta původně zadělávaná. Když to přetáhnu laminátem, tak za dva roky to bude asi hotovo. Výměna/převaření plechů by musela být část blatníku, část prahu a možná i něco na sloupku ... Jinak je to rok 2004 a má už dost odslouženo (400 tis. km), takže chci ještě teď STK a max. další za dva roky, dle celkového stavu.
  2. Mám ve Fabii toroidní nádrž I.M.Z. illesi (48 litrů, průměr 600) a jelikož skončila již platnost, musím ji vyměnit. Hledal jsem kdo dělá I.M.Z. a asi už se nevyrábí (nebo jen CNG nádrže). Je možno vyměnit nádrž za jinou od jiného výrobce? Multiventil je Tomasetto. Nadrž i multiventil jsou s novou homologací EHK 67-01. Díky Roman

  3. Jakou aplikaci v chytrem mobilu pouzivas? Ja jsem kdysi jen koukal na apku http://proauto.wuestenrot.cz/ ale odradil me komentar a reklama.
  4. rh+

    Škrtící klapka

    Zdravim, dnes jsem vycistil taky klapku. Byla zas.ana jako hrom Udelal jsem pak zakladni nastaveni Vagem. Ale je problem, ze hned po sundani klapky nebyla dovrena a ani po cisteni se nedovrela. Stale je trochu pootevrena a taky ve Vagu to ve skupine 003 pise nejakych 6,5 stupne misto 0 stupnu. Co s tim?
  5. Takže pokud by to ještě někdo hledal, tak nastavení se provede ovladáním uvnitř. 1. Sjet oknem trochu dolů 2. Vyjet nahoru a až dojede, tak ještě podržet 2 sekundy 3. Chvilku počkat (sekundu) 4. Pak ještě jednou podržet 2 sekundy směrem nahoru
  6. No hledal jsem včera i dnes ráno docela dlouho, ale bohužel nic nenašel. Našel jsem několik témat ohledně dálkového ovládání a el. oken atd. Ono je to o tom trefit ty správná klíčová slova.
  7. Poradíte někdo prosím jak nastavit stahování el. oken přes VAG u auta bez zámků? Měl jsem odpojenou baterku a teď nefungují dojezdy. V dílenské příručce jsem našel jen popis nastavení s klíčkem v zámku . Dík Roman
  8. Takže označení toho pinu je 000 979 132 jinak zde je dobrý přehled pinů i s označením http://www.passatplus.de/umbauteile/stecker/stecker5.htm Mám ještě dotaz k zapojení napájení tempomatu. V originále patří na pojistku 28 nebo se všude píše, že se může připojit na brzdový spínač. Ale nikde se nepíše o spojkovém spínači, který je napájen ze stejné pojistky (i stejný drát modro-červený). Takže to klidně může být připojeno i na spojkový spínač?
  9. A co tam tedy patri? Asi tento pin. Mas pripadne cislo z ETKY? Mam to rozdelane a tento pin mi chybi. Diky.
  10. Potřebuji poradit jaký pin patří do konektoru T11a (pozice 10) v propojovacím boxu na příčné stěně? Je to pin mini iso samec (viz. obrázek)?
  11. No asi zkusim promerit to vedeni a pripadne vymenit tu lambda sondu. Snad to nebude ten katalyzator.
  12. Mam problem s touto chybou na VAGu 16804 - rada 1: system katalyzatoru ucinek prilis maly P0420 - 35-00 - - u Fabie 1,4 16V 74kw (motor BBZ), chyba se opakuje celkem pravidelne pri brzdeni motorem. Taky je obcas nerovnomerny volnobeh, tak jak je uvedeno v DP jako mozne projevy zavady. Na zacatku byla pouze jednou chyba 17588 - Lin.lambdasonda/saturacni proud Zkrat na plus P1180 - 35-10 - - - Sporadicky Lambdu pred katalyzatorem jsem nekolikrat testoval dle DP pres VAG, vzdy v poradku. Pri vytvareni readiness kodu neprosla diagnostika katalyzatoru, ale chyba byla zase 16804. Myslite si, ze by to mohla byt ta lambda pred katalyzatorem nebo vedeni? Pripadne co doporucujete vyzkouset ci promerit.
  13. rh+

    Chyby na VAG

    Mam problem s 16804 - rada 1: system katalyzatoru ucinek prilis maly P0420 - 35-00 - - u Fabie 1,4 16V 74kw (motor BBZ), chyba se opakuje celkem pravidelne pri brzdeni motorem. Taky je obcas nerovnomerny volnobeh, tak jak je uvedeno v DP jako mozne projevy zavady. Na zacatku byla pouze jednou chyba 17588 - Lin.lambdasonda/saturacni proud Zkrat na plus P1180 - 35-10 - - - Sporadicky Lambdu pred katalyzatorem jsem nekolikrat testoval dle DP, vzdy v poradku. Pri vytvareni readiness kodu neprosla diagnostika katalyzatoru, ale chyba byla zase 16804. Myslite si, ze by to mohla byt ta lambda pred katalyzatorem nebo vedeni? Pripadne co doporucujete vyzkouset ci promerit.
  14. rh+

    TEMPOMAT ZADARA

    Osobně tedy nevím kde ji mají za 500 i méně. Kolíbku mají asi jen ve Škodovce a tam stojí 775. Šlo mi také o tu výměnu páčky, které bych se takto vyhnul.
  15. rh+

    TEMPOMAT ZADARA

    A nezkoušel jste někdo použít na ovládání tempomatu páčku na palubní počítač? Asi by stačilo někam na palubku přidat přepínač s více kontakty (2 dráty kolíbky PP + zapnutí tempomatu), který by to přepínal mezi ovládáním tempomatu a palubního počítače.
×
×
  • Vytvořit nový...