montas Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Tak já taky nejedu . Musím ráno do práce a dcera má odpoledne nějaké vystoupení. Tak držím palce ať se máte super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Super domluva Čekal sem u Globusu do 9:20,a pak sem jel na leťiště! Počasí super,auta taky fajn,ale doprovodný akce nic---moc,ůčast taky slabá.Samé časové skluz. Zvážím jestli příště zavítám.(ZLATÉ VYŠKOV)-ale zase lepší jak sedět doma Pár fotek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Konečně nějaký fotky Hoodně jsem se rozhodoval,zda si udělat výlet v sobotu nebo ne...měl jsem sobotu takovou uspěchanou,ale kdybych se snažil, čas bych měl...ale jak tak koukám naty fotky, ani toho nelituju, že jsem se nato vykašlal. Nic zajímavýho tam asi nebylo...a pokud je Vyškov proti tomu zlatej třeba to tam bude do bud. lepší...jestli někdo má ještě nějaký foto, sem s nima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 tak ,,tady par momentek odemne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dosinek Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Zdravim taky jsem neco hodim, uz jsem myslel ze jsem tam byl sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.