333222 Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Zdarec, tak jsem se vrtal zase v autí a strčil jsem tam jinou komfortku a hle, když mladá odemknula klíčem a ne dálkou, autu se rozblikaly blinkry a diodka u řidiče stále blikala. To samé u řidiče, ale tam cca půl minuty zpoždění, než to začne blikat. Tak si říkám, že to je asi alarm, který původně v autě vůbec nebyl. Můžete mi poradit co chybí abych ho zcela zfunkčnil? Má alarm vlastní sirénu, nebo je napojený na autohoukačku. A co ta mikrovlnná čidla o kterých jsem někde četl? Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 bývá siréna i klakson bývá s čidlem i bez takže můžeš napojit na klakson a mělo by to fungovat sirény bývali i se záložním zdrojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.