Přejít na obsah

Mimoňské války


Losky83

Doporučené příspěvky

Nazdar lidi,

tak MV jsou zrušené a už to asi jiné nebude. Na fóru MV lidi chtějí udělat protest akci pro dané zastupitelstvo co to zakázalo. Bude se toho někdo z Vás zúčastnit? Kdo ví, lidí je naštvanejch dost, tak by to mohla být docela dobrá spanilá jízda (nic víc). Co vy na to? Jel by taky někdo s Fábiema? Já to mám celkem kousek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nic proti...sic jsem tam jezdil od začátku po nějaké 8války...ale...lidi si za to můžou samy....dělají bordel atd...byl jsi na nějakém srazu v zahraničí?a viděl jsi chování lidí tam?neříkám že i v zahraničí se chovají všude slušně....a myslím že války přesunou jinam....třeba Milovice???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V zahraničí jsem jsem na srazu nikdy nebyl a byla by to asi i jiná akce, ale já MV bral jako akci na vyblbnutí s kamarády. Vždy jsme si tam dali z celé ČR i SR sraz, zakalili jsme, okoukli auta atd. TEď to skončilo a musíme zas vymyslet jinou víkendovou akci. Ono s těma MV je to sporný, chybu asi udělali i pořadatelé i zastupitelé města a těžko říct, jestli MV ještě nějaké budou. Ale myslím, že spanilá protestní jízda by mohla být zajímavá (co se týče počtu aut)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě to organizátoři měli zabezpečený ažaž... Už jen to, že v celém areálu byla max. povolená rychlost tuším 30 (?), v noci zákaz jízdy (22-6) a když už to bylo fakt nutný, tak jedině se zapnutýma světlama, s výstražnýma a max. rychlost 20.. My potřebovali odjet ráno v 5 a organizátoři po nás šli jak slepice po flusu - jen co sme vyjeli na dráhu, už u nás byla čtyřkolka.. To že z těch mrtě aut vyjede nějakej narvanej frajírek a někoho sejme, za to podle mě nemůžou - to by museli na noc všem sbírat klíčky a ráno je zas vrátit... :doh Bohužel tohle se na velkých akcích může stát :feve: Velká škoda, že zrušili MV, byl to pro mě jeden z nejlepších srazů, hned po Doksech (to proto, že sem ještě nebyl v Chabrech :p) ... :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petr81: tak to fakt nechápu, z takovýhle akce by měli dooost peněz, tak proč nechtěj, aby se tam cokoliv dělo?????? :doh :doh :doh

nevím, prý si stěžovali lidi z Ploužnice, ale myslím, že to není ten důvod. Minimálně s tím obec má plány, že už tam nebudem jezdit ani v zimě se klouzat. Jinak proč když se tam zatím nebuduje to nepronajmou taky nechápu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stačilo, jak na nás zavolali fízly, když jsme na letiště zajeli s klukama z Anglie.

Jezdí tam spousta bruslařů a lidí s dětmi a důležitá je bezpečnost. Na válkách jsem byl 2x přes noc a opravdu zvěrstvo. Sami jsme dělali bordel, ale za volant si nikdo z nás nesedl. Přijelo se a kalilo. Jednou jsem odjel v sobotu dopoledne, páč mě tam nebavil ten cirkus a podruhé lehce po poledni. Ještě jsem byl jednou před tím a to byl příjezd v sobotu ráno s P2M a Miu a pokec s klukama (amogh, kláca, Olin, chuďas) a potom po prolezení areáu dom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me tydle mega akce popravde receno vubec nelakaj. Kdyz jedu na nakej sraz tak jen abych videl pripadne lidi a to je mnohem lepsi na nejakem mensim sraziku.

No jenze na takovejhlech srazech se sejde nejvice fandu do aut, je jasny ze je tam sousta machyrku a jim pod. , ale treba HSM je super, tam jsou jen sprinty a jezdi tam uplne jiny lidi..

..je usmevny jak na nas ted na poslednim srazu prijel nakej blb ze zastupitelstva at vypadnem, ze neni akce povolene ....ale dit ani zadny povoleni nedavaj tak at dou do hajzlu..... jak to preslo do majetku obce tak to stoji za hovno...stejne tak podelane podzimni HSM kuli ptakovine..

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele,MV..to je kapitola sama pro sebe..

Mam to kousek, a pamatuju si,kdyz byly prvni valky,co Sandy delal..Seslo se tam par lidicek,jestli mozna 20 aut..Je fatk,ze ac tomu asi nikdo neveril,tak se mu to podarilo hodne dobre rozjet a zorganizovat mega akci ktera je v podvedomi snad vsech lidi,so nejak lnou ke ctyrem kolum a volantu....Ale dnes?Nic mi to nerika..Na to jaka je to mega akce,tam zase tolik aut k videni neni a lidi se kteryma by clovek pokecal?Tech je tam par,nebo je treba se s nima hodne predem domluvit..je tam haldy lidi,kteri jezdi jak kreteni i mimo drahu,a clovek aby se bal udelat krok vedle.Jedine,kdy se tam jedu treba podivat,je k veceru a jeste to spojim s vyjizdkou na kole..Jinak me to tam opravdu nelaka... :(

Je to proste moc masovka a nazor mam stejny jako MichalF...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

MImonské Války nebudou

Je na čase napsat pár informací o konání Mimoňských válek

Letošní rok je opravdu kritický a já spolu se Sandym máme nervy na vláskách. Jedna z věcí byla pohledávka vůči obci. Na zasedání rady města Ralska došlo ke vzájemné dohodě o vyřízení pohledávek vůči městu. Tato pohledávka byla údajně jediná překážka pro udělení souhlasu o konání válek. Po tomto zasedání se, ale vlastník pozemku rozhodl, že chce znovu projednat, zda akce je politicky přijatelná a tak jsme opět čekali.Nu a na zasedání radních kraje jsme dostali za určitých podmínek zelenou a tak jsme zvolali HURÁ!!!!!!!! Bohužel, ale pak následoval poslední krok zasedání zastupitelstva města Ralska.Na zasedání zastupitelstva nebyli přítomni všichni zastupitelé a nám opět snad chyběli dva hlasy pro schválení.Do teď nevíme jaký členové zastupitelstva byli proti a jaký k tomu měli důvod. No a toto rozhodnutí nás opět zaskočilo.

Proto NÁHRADNÍ TERMÍN KVĚTNOVÝCH VÁLEK SE KONAT NEBUDE!!!!!!!!!! Poslední pokus bude podání žádosti na revokování usnesení a povolení konání srpnových válek v daném termínu. Děkujeme za pochopení a jestli se nám letos povede uspořádat MV tak to bude sraz, na který nikdo dlouho nezapomene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monika MV

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ať se každý poohlédne jaké byly MV před 5lety a dnes. Kdo jezdil pravidelně tak má přehled a představu o bezpečnosti, lidech, autech, organizátorech......

a záměrně nepíšu jaký na to mám názor. Jen upozorňuji na místní, kteří kolikrát nepamatují na začátky a teď dělají závěry

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...