Mr.Ham Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Zdarvím všechny ... Chtěl jsem jenom zeptat zda ma nekdo z Vás zkušenosti s touto firmou... http://www.newman-tuning.com/index_go.htm Už třikrát jsem tam psal, ale žádná odpověd... a nevíte nekdo o něčem podobném...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Zdarvím všechny ... Chtěl jsem jenom zeptat zda ma nekdo z Vás zkušenosti s touto firmou... http://www.newman-tuning.com/index_go.htm Už třikrát jsem tam psal, ale žádná odpověd... a nevíte nekdo o něčem podobném...? Musíš chvilku vydržet, panu Novákovi to chvíli trvá než odpoví! Jinak plná spokojenost! Ale už jsem o něm psal tady : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=41651 a pak jak se tam dočteš, je ještě firma "tuningsamolepka" ale s touto firmou jsem velmi nespokojen, jsou to velký lháři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Ham Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 jo to jsem samozřejme četl.... ... jen jsem nevedel ... jestli je to jeste aktual... Tak sna se dočkam... ale diky ... jiny kontakt nahodou nemas nez e-mail nebo icq... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 jo to jsem samozřejme četl.... ...jen jsem nevedel ... jestli je to jeste aktual... Tak sna se dočkam... ale diky ... jiny kontakt nahodou nemas nez e-mail nebo icq... ? No spíš ten mail, na ICQ neodpovídá pomalu vůbec! Ale můžeš zkusit zavolat na to číslo co je na stánkách? +420 603 767 425 Tak pak dej vědět jak jsi dopadl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Ham Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 No spíš ten mail, na ICQ neodpovídá pomalu vůbec! Ale můžeš zkusit zavolat na to číslo co je na stánkách? +420 603 767 425 Tak pak dej vědět jak jsi dopadl! Tak uz se mi podarilo se snim zkontaktovat... ted jsem mu poslal svuj navrh ... tak uvidime... jak bude vysled tak tady dam foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Tak uz se mi podarilo se snim zkontaktovat... ted jsem mu poslal svuj navrh ... tak uvidime... jak bude vysled tak tady dam foto... Supéér!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Musíš chvilku vydržet, panu Novákovi to chvíli trvá než odpoví! Jinak plná spokojenost! Ale už jsem o něm psal tady : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=41651 a pak jak se tam dočteš, je ještě firma "tuningsamolepka" ale s touto firmou jsem velmi nespokojen, jsou to velký lháři. Kamarád si je dával na GIV a je to špatně podsvícený a kontrolky svítí málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Kamarád si je dával na GIV a je to špatně podsvícený a kontrolky svítí málo Já jsem kontrolky odstřihl a dal původní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Ham Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Supéér!!! tak uz mam navrh.... líbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 tak uz mam navrh.... líbí? No vidíš!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Já jsem kontrolky odstřihl a dal původní! A ty co jsou v budíkách otáčkomět atd. ty jen tak nevistřihneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Taký som mal aj ja na FI a doteraz sa nič neudialo.. už neva teda. tak uz mam navrh.... líbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.