Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
a jinak uprimne - resite uplnou picu a zbytecne emoce...

ovsem i ja bych sii moh brat osobne hlasky jako boleslavska kurva, stejne jako se me dotkne jude slavie a prazsky kuurvy :)

kdyby kazdej premejslel predtim nez neco rekne - napise - tak je na svete krasne :)

člověče ty jsi romantik lol

Vloženo
Mluvčí :D :D lol

se mi vysmivas? ja bych nebyl tiskovej, ten tam mel zustat, ale spis PR vztahy s fanouskama a novinama, i kdyz uz tehdy sem nevedel jak si zo predstavujou kdyz tiskovej je tomu strsne podobnej :)

• o 3 týdny později...
Vloženo

docela mě zajímá co udělají se stadionem. 5000 lídí na extraligu - docela krutě málo (netuším kolik tam chodí lidí), stadion nemá středovou kostku s televízema, která snad musí pro extraligu být? A ta dnešní výhra? Docela mě to nevoní, že by to podmázli?

Vloženo
docela mě zajímá co udělají se stadionem. 5000 lídí na extraligu - docela krutě málo (netuším kolik tam chodí lidí), stadion nemá středovou kostku s televízema, která snad musí pro extraligu být? A ta dnešní výhra? Docela mě to nevoní, že by to podmázli?

no tak na jednu sezonu to postačí neee?????........ :p:p:p   

ne dělam si srandu...nezbývá než pogratulovat a popřát hodně zdaru..... :palec2:

Vloženo

Nebudou na stadion pouštět hosty. lol lol ;)

Vloženo

jojo,gratulace urcite,

problem s divaky uz vyresily a maji to doma,

jen mi prijde divny posledni zapas,asi ten nejdulezitejsi v sezone pro usti a najednou pul mancaftu nema duveru a je odvolano

a zablokovana diskuze , stejne tak jak byla boleslavska po tom jejich uspechu s brnem

je mi vazne jak to tam je nebo neni ale neco na tom smrdi

Vloženo

Vary maj taky staďák na míň než 5 tisíc...určoitě to budou řešit, škoda auto je dost silný sponzor :p

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...