Březen 26, 200817 r a jinak uprimne - resite uplnou picu a zbytecne emoce...ovsem i ja bych sii moh brat osobne hlasky jako boleslavska kurva, stejne jako se me dotkne jude slavie a prazsky kuurvy kdyby kazdej premejslel predtim nez neco rekne - napise - tak je na svete krasne člověče ty jsi romantik
Březen 26, 200817 r né kontroloval by jsi občanky v boudě u lístků to ne, mel sem delat PR, coz bych zrovna ted nechtel teda lol
Březen 26, 200817 r to ne, mel sem delat PR, coz bych zrovna ted nechtel teda lol bys nějakou pohádku vymyslel. Náhodou Boleslavská tiskovka k té věci je docela dobrá
Březen 26, 200817 r neboj je to nase male boleslavske tajemstvi woe, ale někdy by ses na pokec stavit mohl
Březen 26, 200817 r Mluvčí :D se mi vysmivas? ja bych nebyl tiskovej, ten tam mel zustat, ale spis PR vztahy s fanouskama a novinama, i kdyz uz tehdy sem nevedel jak si zo predstavujou kdyz tiskovej je tomu strsne podobnej
Březen 31, 200817 r Autor je to sila, s brnem to byl celkem tezkej boj a finale hladkej prubeh ale at,asi to tak ma byt
Duben 19, 200817 r Tak ten mladoboleslavský hokej máme v extralize...Ústí celkem záhadně prohrálo, podobně jak kdysi v Jihlavě Buzek najednou neměl formu, v rozhodujících zápasech
Duben 19, 200817 r docela mě zajímá co udělají se stadionem. 5000 lídí na extraligu - docela krutě málo (netuším kolik tam chodí lidí), stadion nemá středovou kostku s televízema, která snad musí pro extraligu být? A ta dnešní výhra? Docela mě to nevoní, že by to podmázli?
Duben 19, 200817 r docela mě zajímá co udělají se stadionem. 5000 lídí na extraligu - docela krutě málo (netuším kolik tam chodí lidí), stadion nemá středovou kostku s televízema, která snad musí pro extraligu být? A ta dnešní výhra? Docela mě to nevoní, že by to podmázli? no tak na jednu sezonu to postačí neee?????........ ne dělam si srandu...nezbývá než pogratulovat a popřát hodně zdaru.....
Duben 19, 200817 r docela mě zajímá co udělají se stadionem. 5000 lídí na extraligu - docela krutě málo (netuším kolik tam chodí lidí), stadion nemá středovou kostku s televízema, která snad musí pro extraligu být? A ta dnešní výhra? Docela mě to nevoní, že by to podmázli? Nebudou na stadion pouštět hosty. lol
Duben 20, 200817 r Autor jojo,gratulace urcite, problem s divaky uz vyresily a maji to doma, jen mi prijde divny posledni zapas,asi ten nejdulezitejsi v sezone pro usti a najednou pul mancaftu nema duveru a je odvolano a zablokovana diskuze , stejne tak jak byla boleslavska po tom jejich uspechu s brnem je mi vazne jak to tam je nebo neni ale neco na tom smrdi
Duben 20, 200817 r Tak jim poblahoprejem, ac se nam nektere veci nepacili a uvidime co predvedou dalsi sezonu
Duben 20, 200817 r docela mě zajímá co udělají se stadionem. 5000 lídí na extraligu - docela krutě málo (netuším kolik tam chodí lidí), stadion nemá středovou kostku s televízema, která snad musí pro extraligu být? A ta dnešní výhra? Docela mě to nevoní, že by to podmázli? Vary maj taky staďák na míň než 5 tisíc...určoitě to budou řešit, škoda auto je dost silný sponzor
Duben 20, 200817 r Maj celou přední stranu dresu, barvy, to není zadarmo, nebo aspoň v extralize nebude...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.