Petr81 Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 a jinak uprimne - resite uplnou picu a zbytecne emoce...ovsem i ja bych sii moh brat osobne hlasky jako boleslavska kurva, stejne jako se me dotkne jude slavie a prazsky kuurvy kdyby kazdej premejslel predtim nez neco rekne - napise - tak je na svete krasne člověče ty jsi romantik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 vid? proto me milujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 né kontroloval by jsi občanky v boudě u lístků to ne, mel sem delat PR, coz bych zrovna ted nechtel teda lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 vid? proto me milujes ale Zuzce to neříkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 neboj je to nase male boleslavske tajemstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 to ne, mel sem delat PR, coz bych zrovna ted nechtel teda lol bys nějakou pohádku vymyslel. Náhodou Boleslavská tiskovka k té věci je docela dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Mluvčí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 neboj je to nase male boleslavske tajemstvi woe, ale někdy by ses na pokec stavit mohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Mluvčí :D se mi vysmivas? ja bych nebyl tiskovej, ten tam mel zustat, ale spis PR vztahy s fanouskama a novinama, i kdyz uz tehdy sem nevedel jak si zo predstavujou kdyz tiskovej je tomu strsne podobnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 měl jsi to tehdá vzít, věděli by jsme dnes pravdu, jak to s tím Brnem bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 to sem si rikal ze je taky pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 A nakonec tu první ligu vyhráli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 tak ja jim tajne fandil takze sem rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 je to sila, s brnem to byl celkem tezkej boj a finale hladkej prubeh ale at,asi to tak ma byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Hladkej, ale hodně o štěstí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Tak ten mladoboleslavský hokej máme v extralize...Ústí celkem záhadně prohrálo, podobně jak kdysi v Jihlavě Buzek najednou neměl formu, v rozhodujících zápasech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 docela mě zajímá co udělají se stadionem. 5000 lídí na extraligu - docela krutě málo (netuším kolik tam chodí lidí), stadion nemá středovou kostku s televízema, která snad musí pro extraligu být? A ta dnešní výhra? Docela mě to nevoní, že by to podmázli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 docela mě zajímá co udělají se stadionem. 5000 lídí na extraligu - docela krutě málo (netuším kolik tam chodí lidí), stadion nemá středovou kostku s televízema, která snad musí pro extraligu být? A ta dnešní výhra? Docela mě to nevoní, že by to podmázli? no tak na jednu sezonu to postačí neee?????........ ne dělam si srandu...nezbývá než pogratulovat a popřát hodně zdaru..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 docela mě zajímá co udělají se stadionem. 5000 lídí na extraligu - docela krutě málo (netuším kolik tam chodí lidí), stadion nemá středovou kostku s televízema, která snad musí pro extraligu být? A ta dnešní výhra? Docela mě to nevoní, že by to podmázli? Nebudou na stadion pouštět hosty. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 20. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 jojo,gratulace urcite, problem s divaky uz vyresily a maji to doma, jen mi prijde divny posledni zapas,asi ten nejdulezitejsi v sezone pro usti a najednou pul mancaftu nema duveru a je odvolano a zablokovana diskuze , stejne tak jak byla boleslavska po tom jejich uspechu s brnem je mi vazne jak to tam je nebo neni ale neco na tom smrdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 A to já jim to samozřejmě přeju, ale fakt mě ten poslední zápas nějak nevoní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Tak jim poblahoprejem, ac se nam nektere veci nepacili a uvidime co predvedou dalsi sezonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 docela mě zajímá co udělají se stadionem. 5000 lídí na extraligu - docela krutě málo (netuším kolik tam chodí lidí), stadion nemá středovou kostku s televízema, která snad musí pro extraligu být? A ta dnešní výhra? Docela mě to nevoní, že by to podmázli? Vary maj taky staďák na míň než 5 tisíc...určoitě to budou řešit, škoda auto je dost silný sponzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 právě, že co vím, tak škodovka je dost malý sponzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Maj celou přední stranu dresu, barvy, to není zadarmo, nebo aspoň v extralize nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.