Dave0401 Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 netankoval si nekde palivo na benzince, ale ze jsi mel stojen nalevo? ze si musel pretahovat hadici az k hrdlu za autem??? vetsinou i pri tomto "manevru" se stane podobne poskozeni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 netankoval si nekde palivo na benzince, ale ze jsi mel stojen nalevo? ze si musel pretahovat hadici az k hrdlu za autem???vetsinou i pri tomto "manevru" se stane podobne poskozeni.... nie, nie, este v zivote som tak netakoval...na tento manever som prilis pohodlny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 V nedelu som hovoril s jednym chlapkom, tak vraj je celkom mozne, ze facelift O1 (decentny) bude az 2010, ale ze urcite bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Suhlas...ved auto sa rychlo okuka - a nove sa neda kupovat kazde 2 roky...Ja som vcera urobil tiez mierny face - vymenil som cire za biele PS:vsimnite si ako mam poskrabany naraznik...zamyslam sa, ale fakt neviem prist na to, akym sposobom ho tak mohli doriadit takhle vypadá nárazník, když se sundá a někdo na něj na zemi dovnitř šlápne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 V nedelu som hovoril s jednym chlapkom, tak vraj je celkom mozne, ze facelift O1 (decentny) bude az 2010, ale ze urcite bude No to se mi nezdá když v tomto roce má končit výroba oct.tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) No, bol to clovek od Skody, ale tvrdil, ze je pravdepodobnejsie, ze facelift bude az v poslednom roku vyroby...aj ked sam nechapem preco Editováno: 27. Říjen 2012, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Suhlas...ved auto sa rychlo okuka - a nove sa neda kupovat kazde 2 roky...Ja som vcera urobil tiez mierny face - vymenil som cire za biele PS:vsimnite si ako mam poskrabany naraznik...zamyslam sa, ale fakt neviem prist na to, akym sposobom ho tak mohli doriadit Také ho mám ze zadu podobně poškrábaný, podle mne je to, když jsem le trochu rychleji novým asfaltem a ještě na něm byla vysypána ta kamenná drť. Noa jak šutry lítaly, tak se to poškrábalo, toť moje doměnka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Na to som nepomyslel - to je asi naozaj to najrealnejsie... Editováno: 27. Říjen 2012, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.