Publikováno Březen 26, 200817 r Poradí mě někdo jak rozdělat vystřelovací klíček?? Došla mě v něm baterie a nevím jak to rozdělat. Dík moc za radu.
Březen 26, 200817 r klicek otevrit a v drazce kam se schovava klicek je puleni klicku od dalky a tam strcit nejaky velky plochy sroubovak a otocit s nim a vycavkne se to samo... Nic tezkeho...
Březen 26, 200817 r Autor Ok dík moc. Myslel jsem že to tak bude ale když jsem za to bral tak jsem se radši ujistil než abych udělal víc škody než užitku. Ještě jednou díky.
Březen 26, 200817 r co já vím-tak pod znakem je šroubek,měnil jsem baterii-ale u dvojtlačítka-teď mám trojtlačítko-baterka ještě drží-pokud se pletu,omlouvám se
Březen 26, 200817 r klicek otevrit a v drazce kam se schovava klicek je puleni klicku od dalky a tam strcit nejaky velky plochy sroubovak a otocit s nim a vycavkne se to samo... Nic tezkeho... Jasně je to tak..ale pokud chceš vyměnit baterii tak musíš odloupnout-zničit ten znáček a pod nim je šroubek který je potřeba povolit pro rozdělání klíče...už to tu někdě psal i cosby...
Březen 26, 200817 r ale no tak kluci... to se pekne pletete s tim znackem... u trojtlacitka je to tak jak jsem napsal... kvuli baterii neni treba znacek nicit!!!!
Březen 26, 200817 r ale no tak kluci... to se pekne pletete s tim znackem... u trojtlacitka je to tak jak jsem napsal... kvuli baterii neni treba znacek nicit!!!! Beru zpět..máš pravdu..rozdělat..a pak jen silou to rozloupnout...nebyl jsem si jist tak jsem to hned zkusmo kuchl Upraveno Březen 26, 200817 r od Lugo
Březen 26, 200817 r tak snad pro ty, kteri kvuli baterii nici znacek a je jim to uplne k hovinku... mozna si to pletete s klickem od Phaetona, tam je nutne znicit znak a rozdelat ho sroubkem...
Březen 26, 200817 r baterka ti zvostane v tý části bez znáčku přeci Nj nj jsem si to spletl s tou tyčinkou od imob. Upraveno Březen 26, 200817 r od Lugo
Březen 26, 200817 r to je skoda, ze sis ten znacek nezkusil znicit :-) :-) Jsem vytahl po roce fotak a dal si lekci foceni :-) Beru zpět..máš pravdu..rozdělat..a pak jen silou to rozloupnout...nebyl jsem si jist tak jsem to hned zkusmo kuchl
Březen 26, 200817 r to je skoda, ze sis ten znacek nezkusil znicit :-) :-) Jsem vytahl po roce fotak a dal si lekci foceni :-) bych ti udělal radost pane chytrej coo ? nevím ale proč bych si ho měl ničit...není důvod. Jak člověk "rozcukne" ty dvě částí od sebe je jasno..vidí...prostě omyl
Březen 26, 200817 r evidentne si nepochopil moji srandu... nic ve zlym... bych ti udělal radost pane chytrej coo ? nevím ale proč bych si ho měl ničit...není důvod. Jak člověk "rozcukne" ty dvě částí od sebe je jasno..vidí...prostě omyl
Říjen 21, 200915 r Cau chlapi, tak sem si vcera podle vaseho navodu take vymenil baterku v klici (dvoutlacitkovem) ptze muj dosah byl okolo 0.5 metru... Bohuzel vsak s novou baterkou se nic nestalo a klic ma stale dosah pouze 0.5 m Nevite nekdo co s tim muze bejt? Sem uz fakt bezmocnej, ta mala dalka a mnohonasobne pokusy o otevreni auta ze me delaji magora
Říjen 21, 200915 r a dal jsi tam opravdu novou baterku? nevrátil jsi tam tu samou? tak navštiv škoda servis, tam ti určitě ochotně (za "drobný" poplatek) poradí
Říjen 22, 200915 r A jak se chovají druhé (rezervní) klíče??? Rezervni jez vypadaji uplne nove (nepouzite) maji super dosah a oteviraji na poprve. Starou baterku jsem tam urcite nedal, vim to, nejsem blbec (daval sem tam panasonic)... je to fakt dilema ptze do servisu se mi nechce, vezmou si hodne a jeste me osmelej
Říjen 23, 200915 r zkus prohodit baterku s tim zerervnim a pokud ten klic co pouzivas stale nepujde, pak bych se smiril s hw zavadou
Říjen 23, 200915 r ASCENT-CZ: Skus znovu nakodovat to D.O. v ktorom si vymenil baterku a ma slabi dosah.
Listopad 3, 200915 r Zdarec, nemáte někdo nějakej trik na to jak vyndat tu zarážku planžety? potřeboval bych u vystřelováku vyměnit planžetu.
Únor 14, 201015 r dá se sehnat nový kryt na klíč (koupil jsem OII a klíč je hodně ošoupaný nebo musim koupit celý klíč i s vnitřkem?
Únor 14, 201015 r KADLI: Obal na kluc nedostanes samostatne. Treba kupit cely kluc-komplet. LINK: http://www.tuningexpert.cz/component/virtu...p;category_id=9
Únor 14, 201015 r a jaký mam koupit na OII MR 2005? nebo stačí prostě 3 tlačítkový ten za 499 a vyměnit vnitřek?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.