Jirka RS Vloženo 26. Březen 2008 Vloženo 26. Březen 2008 Poradí mě někdo jak rozdělat vystřelovací klíček?? Došla mě v něm baterie a nevím jak to rozdělat. Dík moc za radu. Citovat
Benik Vloženo 26. Březen 2008 Vloženo 26. Březen 2008 klicek otevrit a v drazce kam se schovava klicek je puleni klicku od dalky a tam strcit nejaky velky plochy sroubovak a otocit s nim a vycavkne se to samo... Nic tezkeho... Citovat
Jirka RS Vloženo 26. Březen 2008 Autor Vloženo 26. Březen 2008 Ok dík moc. Myslel jsem že to tak bude ale když jsem za to bral tak jsem se radši ujistil než abych udělal víc škody než užitku. Ještě jednou díky. Citovat
bobo Vloženo 26. Březen 2008 Vloženo 26. Březen 2008 co já vím-tak pod znakem je šroubek,měnil jsem baterii-ale u dvojtlačítka-teď mám trojtlačítko-baterka ještě drží-pokud se pletu,omlouvám se Citovat
Lugo Vloženo 26. Březen 2008 Vloženo 26. Březen 2008 klicek otevrit a v drazce kam se schovava klicek je puleni klicku od dalky a tam strcit nejaky velky plochy sroubovak a otocit s nim a vycavkne se to samo... Nic tezkeho... Jasně je to tak..ale pokud chceš vyměnit baterii tak musíš odloupnout-zničit ten znáček a pod nim je šroubek který je potřeba povolit pro rozdělání klíče...už to tu někdě psal i cosby... Citovat
Benik Vloženo 26. Březen 2008 Vloženo 26. Březen 2008 ale no tak kluci... to se pekne pletete s tim znackem... u trojtlacitka je to tak jak jsem napsal... kvuli baterii neni treba znacek nicit!!!! Citovat
Lugo Vloženo 26. Březen 2008 Vloženo 26. Březen 2008 (editace) ale no tak kluci... to se pekne pletete s tim znackem... u trojtlacitka je to tak jak jsem napsal... kvuli baterii neni treba znacek nicit!!!! Beru zpět..máš pravdu..rozdělat..a pak jen silou to rozloupnout...nebyl jsem si jist tak jsem to hned zkusmo kuchl Editováno: 26. Březen 2008, autor: Lugo Citovat
Benik Vloženo 26. Březen 2008 Vloženo 26. Březen 2008 tak snad pro ty, kteri kvuli baterii nici znacek a je jim to uplne k hovinku... mozna si to pletete s klickem od Phaetona, tam je nutne znicit znak a rozdelat ho sroubkem... Citovat
Tomas_ek Vloženo 26. Březen 2008 Vloženo 26. Březen 2008 baterka ti zvostane v tý části bez znáčku přeci Edit: pozdě Citovat
Lugo Vloženo 26. Březen 2008 Vloženo 26. Březen 2008 (editace) baterka ti zvostane v tý části bez znáčku přeci Nj nj jsem si to spletl s tou tyčinkou od imob. Editováno: 26. Březen 2008, autor: Lugo Citovat
Benik Vloženo 26. Březen 2008 Vloženo 26. Březen 2008 to je skoda, ze sis ten znacek nezkusil znicit :-) :-) Jsem vytahl po roce fotak a dal si lekci foceni :-) Beru zpět..máš pravdu..rozdělat..a pak jen silou to rozloupnout...nebyl jsem si jist tak jsem to hned zkusmo kuchl Citovat
Lugo Vloženo 26. Březen 2008 Vloženo 26. Březen 2008 to je skoda, ze sis ten znacek nezkusil znicit :-) :-) Jsem vytahl po roce fotak a dal si lekci foceni :-) bych ti udělal radost pane chytrej coo ? nevím ale proč bych si ho měl ničit...není důvod. Jak člověk "rozcukne" ty dvě částí od sebe je jasno..vidí...prostě omyl Citovat
Benik Vloženo 26. Březen 2008 Vloženo 26. Březen 2008 evidentne si nepochopil moji srandu... nic ve zlym... bych ti udělal radost pane chytrej coo ? nevím ale proč bych si ho měl ničit...není důvod. Jak člověk "rozcukne" ty dvě částí od sebe je jasno..vidí...prostě omyl Citovat
ascent_cz Vloženo 21. Říjen 2009 Vloženo 21. Říjen 2009 Cau chlapi, tak sem si vcera podle vaseho navodu take vymenil baterku v klici (dvoutlacitkovem) ptze muj dosah byl okolo 0.5 metru... Bohuzel vsak s novou baterkou se nic nestalo a klic ma stale dosah pouze 0.5 m Nevite nekdo co s tim muze bejt? Sem uz fakt bezmocnej, ta mala dalka a mnohonasobne pokusy o otevreni auta ze me delaji magora Citovat
Royce Vloženo 21. Říjen 2009 Vloženo 21. Říjen 2009 a dal jsi tam opravdu novou baterku? nevrátil jsi tam tu samou? tak navštiv škoda servis, tam ti určitě ochotně (za "drobný" poplatek) poradí Citovat
Dodo-Kolín Vloženo 22. Říjen 2009 Vloženo 22. Říjen 2009 A jak se chovají druhé (rezervní) klíče??? Citovat
ascent_cz Vloženo 22. Říjen 2009 Vloženo 22. Říjen 2009 A jak se chovají druhé (rezervní) klíče??? Rezervni jez vypadaji uplne nove (nepouzite) maji super dosah a oteviraji na poprve. Starou baterku jsem tam urcite nedal, vim to, nejsem blbec (daval sem tam panasonic)... je to fakt dilema ptze do servisu se mi nechce, vezmou si hodne a jeste me osmelej Citovat
mytrix Vloženo 23. Říjen 2009 Vloženo 23. Říjen 2009 zkus prohodit baterku s tim zerervnim a pokud ten klic co pouzivas stale nepujde, pak bych se smiril s hw zavadou Citovat
PROCHY603 Vloženo 23. Říjen 2009 Vloženo 23. Říjen 2009 ASCENT-CZ: Skus znovu nakodovat to D.O. v ktorom si vymenil baterku a ma slabi dosah. Citovat
GeorgeCZ Vloženo 3. Listopad 2009 Vloženo 3. Listopad 2009 Zdarec, nemáte někdo nějakej trik na to jak vyndat tu zarážku planžety? potřeboval bych u vystřelováku vyměnit planžetu. Citovat
PROCHY603 Vloženo 4. Listopad 2009 Vloženo 4. Listopad 2009 GeorgeCZ: Ten zaistovaci kolik na planzetu vyrazis tenkym vrtakom. Citovat
Host kadli Vloženo 14. Únor 2010 Vloženo 14. Únor 2010 dá se sehnat nový kryt na klíč (koupil jsem OII a klíč je hodně ošoupaný nebo musim koupit celý klíč i s vnitřkem? Citovat
PROCHY603 Vloženo 14. Únor 2010 Vloženo 14. Únor 2010 KADLI: Obal na kluc nedostanes samostatne. Treba kupit cely kluc-komplet. LINK: http://www.tuningexpert.cz/component/virtu...p;category_id=9 Citovat
Host kadli Vloženo 14. Únor 2010 Vloženo 14. Únor 2010 a jaký mam koupit na OII MR 2005? nebo stačí prostě 3 tlačítkový ten za 499 a vyměnit vnitřek? Citovat
PROCHY603 Vloženo 14. Únor 2010 Vloženo 14. Únor 2010 KADLI: Presne tak. Kupit 3 tlacitko a prehodit vnutro kluca. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.