Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nic me nestve vic nez to ,ze jsem nedorazil..... v noci jsem byl pryc a prijel jsem behem dopoledne..,, stihl jsem akorat tuning tady unas Vlnobiti(tak pak muzete mrknout).,,

Krasny fotky a urcite bylo moc fajn.,,!!!

Vloženo

Moc pěknej den,a moc pěknej srázek. :palec2:

4Honza,Dan -s pár klukama jsem odsud jsem pokecal,ale na Vás jsem nikde nenarazil,asi jenom na Honzu u oběda,ale než jsem se otočil,byl i s rodinku pryč. :feve:

Vloženo

Jo myslím že se povedlo, počasí se fatk vydařilo, akce se povedla, teda jenom mě mrzelo že bude nějakej ten turnaík v tom nohejbale nebo tak něco, no škoda, ale jinak super :palec2:

Vloženo
2mikl - jestli myslis Honzu (Hensel) tak ja sedel s nim na obede u stolu... :(:kuk:

A já si říkal, že tomu Jeníkovi nějak nechutná, no jo, když proti němu seděl Davon :p;)lol

Vloženo

Ty woe Palo :D to nebylo mnou, ale asi Robem, ten sedel vedle me! Nebo tim vrchnim, byl nejakej divnej :D Smazak za hodku, to mu taky vzalo chut! ;)

Vloženo
Ty woe Palo :D to nebylo mnou, ale asi Robem, ten sedel vedle me! Nebo tim vrchnim, byl nejakej divnej :D Smazak za hodku, to mu taky vzalo chut! ;)

Ty si tam někde viděl vrchního?? Já ne, jen ještě tlustšího chlapa než jsem já, kterej je ryvhlej, jako šnek tři týdnx po smrti a bohužel mu to tak i myslí.

Ale ani mne to nijak nerozhodilo, jelikož už za ty léta vím, co mne tam v tom skoroobčerstvení čeká

Vloženo
já měl jídlo za 10min od objednávky :D tak kde máte tu hodinu? lol

Ti povídám, když mluví dospělí, tak ty seď, čti a šoupej nohama , ty protekční parchantíku lol

Vloženo

2Palo - no ja soudil dle kasirky, tu miva vrchni :D ME neprisel nevrlej, spise takovy radoby vyrovnany, ale bohuzel se to vymykalo kontrole... :D

2rolbar - tebe jsem taky nevidel osobne sakra, ja to rikal, ze 5 hodin, co na to mam necelych je malo :D

Jinak s tim jidlem za 10 min... Bud jsi tam byl na jidle v 9, nebo jsi si vyndal z kufru rizky jako kdyz se jezdilo do NDR ke kruzitkum! :D

Vloženo
Ti povídám, když mluví dospělí, tak ty seď, čti a šoupej nohama , ty protekční parchantíku lol

bych i seděl a šoupal, ale židličku mi někdo zasedl, že?! :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...