vittorio Vloženo 24. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 a teda martyp umi zvednout naladu svou drahou polovickou skoda ze mi ji do toho auta nakonec vopravdu neposadil a nevodjel ale uz to tak vypadalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Tak počasí super a účast hojná ...... ....... byl jsem prvně a dávám za 1 ... jen tak za vše 4 fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Fakt je mi líto, že sem nedorazil. Auto rozebraný, manželka turnaj ve volejbale a zbyl ne mě prcek - takže sem dnes byl mámatáta. Fotky krásné - určitě bylo na co se dívat. Tak holt příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Taky jsem byl poprvé a líbilo se mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 nic me nestve vic nez to ,ze jsem nedorazil..... v noci jsem byl pryc a prijel jsem behem dopoledne..,, stihl jsem akorat tuning tady unas Vlnobiti(tak pak muzete mrknout).,, Krasny fotky a urcite bylo moc fajn.,,!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Pocasi se vazne umoudrilo, bylo to az nechutne nasednout v ty 3 do toho auta, kde jsem mel neco pres 50C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 kuci dejte neco jinyho nez ty plakaty, ja mam pomalej net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Moc pěknej den,a moc pěknej srázek. 4Honza,Dan -s pár klukama jsem odsud jsem pokecal,ale na Vás jsem nikde nenarazil,asi jenom na Honzu u oběda,ale než jsem se otočil,byl i s rodinku pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 foto z akce již i u nás: http://gallery.tuningy.com/thumbnails.php?album=139 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 kuci dejte neco jinyho nez ty plakaty, ja mam pomalej net Clovece, mame 21.stoleti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Jo myslím že se povedlo, počasí se fatk vydařilo, akce se povedla, teda jenom mě mrzelo že bude nějakej ten turnaík v tom nohejbale nebo tak něco, no škoda, ale jinak super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 něco málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 2mikl - jestli myslis Honzu (Hensel) tak ja sedel s nim na obede u stolu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 jednoduše a stručně, bylo to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 2mikl - jestli myslis Honzu (Hensel) tak ja sedel s nim na obede u stolu... A já si říkal, že tomu Jeníkovi nějak nechutná, no jo, když proti němu seděl Davon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Ty woe Palo to nebylo mnou, ale asi Robem, ten sedel vedle me! Nebo tim vrchnim, byl nejakej divnej Smazak za hodku, to mu taky vzalo chut! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Ty woe Palo to nebylo mnou, ale asi Robem, ten sedel vedle me! Nebo tim vrchnim, byl nejakej divnej Smazak za hodku, to mu taky vzalo chut! Ty si tam někde viděl vrchního?? Já ne, jen ještě tlustšího chlapa než jsem já, kterej je ryvhlej, jako šnek tři týdnx po smrti a bohužel mu to tak i myslí. Ale ani mne to nijak nerozhodilo, jelikož už za ty léta vím, co mne tam v tom skoroobčerstvení čeká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 (editace) já měl jídlo za 10min od objednávky tak kde máte tu hodinu? Editováno: 24. Květen 2008, autor: rolbař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 já měl jídlo za 10min od objednávky tak kde máte tu hodinu? Ti povídám, když mluví dospělí, tak ty seď, čti a šoupej nohama , ty protekční parchantíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Ach jo... mrzi mne ze jsem nebyl... Hlavni je, ze neprselo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 2Palo - no ja soudil dle kasirky, tu miva vrchni ME neprisel nevrlej, spise takovy radoby vyrovnany, ale bohuzel se to vymykalo kontrole... 2rolbar - tebe jsem taky nevidel osobne sakra, ja to rikal, ze 5 hodin, co na to mam necelych je malo Jinak s tim jidlem za 10 min... Bud jsi tam byl na jidle v 9, nebo jsi si vyndal z kufru rizky jako kdyz se jezdilo do NDR ke kruzitkum! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Ti povídám, když mluví dospělí, tak ty seď, čti a šoupej nohama , ty protekční parchantíku bych i seděl a šoupal, ale židličku mi někdo zasedl, že?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 bych i seděl a šoupal, ale židličku mi někdo zasedl, že?! Já ti zasednu, že tě bude pálit huba i prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky