alzbetka Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Jéééééééé už jen 4x se vyspím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Když bude hezky,tak se taky snad ukážu... ;-) no to by jsi měl,přijed i s Matessem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TUNER Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 no to by jsi měl,přijed i s Matessem Nj,uvidíme jak se bude držet ))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 TUNER: ale di maca: no jistě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Jéééééééé už jen 4x se vyspím Už jen 3 x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Jéééééééé už jen 4x se vyspím Už jen 3 x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 pane jo...pan moderátor a hned to tu zasekává 2x stejným příspěvkem, Mischicko, to nám jdeš pěkně příkladem :-) :-) .....to byl for, snad se nenaštveš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 No já taky jedu..s tátou.. jinak TUNER má suprově vymazlenou káru ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Prijedu až v sobotu-práce ,ale určitě mě bude v neděli bolet hlava jako loni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Snad se potkáme aspoň na chvíli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Tak chatka zamluvena , v pátek večer draci a v sobotu ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 si ji zamlouval až dnes? já mám zamluvenou jen na 1 noc - sobota-neděle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 pls napíše mi konečně někdo v kolik hodin začíná ten sraz? zacinaj mi trosku vadit vsechny tri troje prispevky bude poradne cti a zklidni se nebo budes potrestan... JINAK LONI KOLEM 160 AUT CILI LETOS CHCEME 200 kdybste cetli reportaze na OC a nekdy tam lezli tak byste to vedeli nebo si to nasli, lamove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 zacinaj mi trosku vadit vsechny tri troje prispevky bude poradne cti a zklidni se nebo budes potrestan...JINAK LONI KOLEM 160 AUT CILI LETOS CHCEME 200 kdybste cetli reportaze na OC a nekdy tam lezli tak byste to vedeli nebo si to nasli, lamove spráááávně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Tak už se nám to blíží mílovými kroky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 si ji zamlouval až dnes? já mám zamluvenou jen na 1 noc - sobota-neděle no jasně, až dnes a noc z pátku na sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Kluci ani nevíte jak rád bych jel, ale letos to neklapne V pátek musím být v práci do 13:00 do 2:00 a v sobotu taky Tam musí být super atmoška ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 JINAK LONI KOLEM 160 AUT CILI LETOS CHCEME 200kdybste cetli reportaze na OC a nekdy tam lezli tak byste to vedeli nebo si to nasli, lamove KDYBY TO NĚJAK S TĚMA 200 AUTAMA HAPROVALO, JSEM PŘIPRAVEN POMOCI A VJET DOVNITŘ I FORDEM OC nikdo nečte, je tu víc Fabiatiků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Tak ja letos 100% nejedu bo budu u sousedu v germanii a ke vsemu pracovne... Takze si to tam poradne uzijte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Kluci ani nevíte jak rád bych jel, ale letos to neklapne V pátek musím být v práci do 13:00 do 2:00 a v sobotu taky Tam musí být super atmoška ... to si piš,je to mazec,beru sebou brufen :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 P2M: myslím že Škodověnek se sejde dost a Ford nebude potřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Tak o tom samozřejmě žádná, ale kdyby něco, tak jsem připraven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 FORD: no to neni panacku, kdyz se kouknes kolik ikonek OC a FC tu je tak je to jasna prevaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Už se těší jak malej doufám že bude dobrý počasí!! Jsem si na to koupil i campingovou židličku!! Vitto@ uvažoval jsem že vezmu obě auta a bratra ale bo je jedno díky mě v lakovně jedeme jen dva lidi a jedno auto.... snad tu dvoustovku zvládneme!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 vitto: Nemyslim jen ty, co tu přispívají, počkej na místě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky