Frnk Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Mám dotaz. Moc tomu nerozumím. Mám octavku 2002 74kw 4x4. a svítí už od koupi kontrolka airbeg. Tak jsem to napíchl a vadná jednotka. To je pochopitelné,ale problém je že nevím jakou koupit na diagnostice mi to načetlo 1C0909601 a ve VIS píší k danému kódu 12358 že patří 6Q0909601. Lze to zaměnit nebo se musím podívat na tu nemocnou a podle ní sehnat jinou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 některé jednotky se dají opravit, odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frnk Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 některé jednotky se dají opravit, odkud jsi? jsem od Karlových Varu, a kolik by to tak vyšlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 njo taky se to da, teda pokud opravdu se zapsalo neco co nepatri do eprom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.