Červen 12, 200817 r takže mám na výběr 2 varianty 1. bud koupím sportovní výfuk REMUS TD jen zadní díl a rezonátor at to hezky duní NEBO 2. od katalizátorů vest rezonátor a větší trubky, na konci taky rezonátor a koncovku co bude lepší na zvuk a pro motor????
Červen 15, 200817 r Ja rozhodne doporucuju to same co uz nekdo psal na strance predtim ... komplet supersprint !!! Nadhernej zvuk a slusnej prirustek k vykonu !
Červen 17, 200817 r jaj chlapci nezabudnite ze pomaly k nam pridu take zakony ako v nemecku a na vsetko budes potrebovat licenciu na plasty na vyfuk takze pomaly koniec garazovych plastov a kazda firma ma tuning meno a iba tam preto je lepsie mat vsetko original su aj originalne tuning suciastky na skodu sa mi zda milotec
Červen 17, 200817 r Tak jestli k nam prijdou komplet zakony jak v nemecku ,tak to bude super.Vse se zapise do technicaku.
Červen 18, 200817 r ve Zlíně pan Němec bude dělat výfuk, větší trubky a rezonátory se zakončením s koncovkou
Červen 24, 200817 r tak už mám octavku s novým výfukem doma a je tam vedené od katalizátoru potrubí o pruměru 60, žádný tlumič jen na konci uni s koncovkou a musím říct že to má skvělý zvuk Upraveno Červen 24, 200817 r od raob design airbrush
Červen 26, 200817 r kolko ta to teda celkovo stalo? a nechapem vete: žádný tlumič jen na konci uni s koncovkou Prosim vysvetlit pre lamu
Červen 27, 200817 r prostě od katalizátoru vede 60tka trubka až po konec, kde je sportovní tlumič s koncovkou stálo to do 6000kč
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.