frko Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 (editace) V poslednej dobe sa mi objavila rezonancia pod palubnou doskou (odhadom - vľavo od odkladacej schránky k stredovému stĺpiku). K rezonancii dochádza pri zapnutí zapaľovania a je závislé na chode palivového čerpadla. Neviem si to vysvetliť, že prečo. Rezonancia má stupňujúci sa charakter a objavuje sa mi už aj po naštartovaní motora. Nie je trvalá ale sporadická, dobre registrovateľná aj pri chode motora. Mechanické pritláčanie na plasty palubovky nemá účinok. Je možné, že to má na svedomí palivové čerpadlo? Nedávno mi bol menený filter v servise. Alebo je za tým iné pokušenie? Má s tým niekto z fóra skúsenosť. Prosím o radu. Editováno: 30. Březen 2008, autor: frko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Zhoď dole kastlík pred spolujazdcom a pozri to, drží ho 5 torxov je to otázka 3 minút. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frko Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Zhoď dole kastlík pred spolujazdcom a pozri to, drží ho 5 torxov je to otázka 3 minút. Všimol som si že tento zvuk sa viaže na chod poalivového čerpadla pred štartom motora - je to možné, že je to následok nedávnej výmeny filtra - motor je MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Všimol som si že tento zvuk sa viaže na chod poalivového čerpadla pred štartom motora - je to možné, že je to následok nedávnej výmeny filtra - motor je MPI Môže byť už to tu viac ludí písalo,že im palivový filter "píska".Daj si vyhladať výraz -palivový filter- a niekde to tu nájdeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.