luckies Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Mám problém s zesilovačem. Koupil jsem novou baterku 74Ah 750A, a teď jsem si všimnul, že občas když někam přijedu a chcípnu motor a poslouchám muziku(vždy jen cca 5min), tak pak když nastartuju zapne se rádio já zapnu světla tak mi nehraje SW a na zesilovači svítí kontrolka PROTECT (zesík CRUNCH PZI 125.4).Když hned vypnu motor vytáhnu klíček ze zapalování a strčím ho tam znova ale nenastartuju tak to hraje ale když nastartuju tak to občas jde a občas ne.Takhle jsem to párkrát zkoušel a někdy to naskočí a někdy ne. Nevíte čím by to mohlo být?Budu moc rád za všechno co Vás napadne. Předem moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Poklesem nebo nějakou špičkou napětí... podivej se do manuálu, co vše (jaké ochrany mohou zapůsobit) se zkrývá pod pojmem "protect"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Špatně zapojeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckies Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 No to asi určitě ne. Špatně zapojeno to asi nebude, protože jsem už prošel to zapojení snad milionkrát a nevidím v tom nikde chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckies Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Poklesem nebo nějakou špičkou napětí... podivej se do manuálu, co vše (jaké ochrany mohou zapůsobit) se zkrývá pod pojmem "protect"... Jj určitě se tam kouknu, ale budu ho muset někde vyhrabat. A pak se ozvu. Zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.