Tomas_ek Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 http://extreme-show.tuning-sport.cz/ kdo razí? já na 99% ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0mez Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 no celkom o tom uvazujem, problem je v tom ze mam v sobotu niekde na klondajku v brdach trenink... uvazoval som vyrazit v piatok, prechrapat tam a pak rano vypadnut... planuje niekto vyrazit uz v piatok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Já taky razím...tak nějak na těch 99%....ale až v sobotu, na přespání je moc zima..:-(...tak hlavně aby vyšlo počasíčko, v Příbrami je to vždycky super...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0mez Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Já taky razím...tak nějak na těch 99%....ale až v sobotu, na přespání je moc zima..:-(...tak hlavně aby vyšlo počasíčko, v Příbrami je to vždycky super...:-) tak to je skoda... ja bohuzel musim byt v sobotu na treninku... tak prida sa este niekto v ten piatok? a ze je zima v noci? no chlapi neblaznite:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan.S Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 I já se na 95% ukážu.. Ale počítám že taky až v sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 I já se na 95% ukážu.. Ale počítám že taky až v sobotu. Tak se tam teda asi potkáme.... ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 http://extreme-show.tuning-sport.cz/kdo razí? já na 99% ano na 99% nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 No já zatím nemám důvod proč nejet takže v sobotu čekám cukráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan.S Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Jen doufám že alespoň trochu vyjde to počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Pokud by bylo fakt hezky, tak bych se mozna prijel podivat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 ty jo,to sou samý procenta..no já na 101%nejedu....a ať vám vyjde počasí...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 ty jo,to sou samý procenta..no já na 101%nejedu....a ať vám vyjde počasí...:-) To už je dost procent...:-)...to teda asi fakt nejedeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 v kolik sraz na Cukráku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Taky jedu a bratránek taky takže o další dvě Škoda letadla více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Pokud bude pocasi, tak bych mozna taky jel, ale mam to docela daleko 170km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Pokud bude pocasi, tak bych mozna taky jel, ale mam to docela daleko 170km No vidíš já to mám 150km A jedu a těším se ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 No tavzdalenost me zase tak nevadi, ale hlasej destivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Taky premyslim ze bych si udelal vylet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Taky premyslim ze bych si udelal vylet. To bys mohl aspon bude vice ropaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 To bys mohl aspon bude vice ropaku Teda, o Mimoň byl větší zájem Ale jak už psal Dejvi, jedem... Akorát vám tu ropáckou seanci pokazim benzínkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Teda, o Mimoň byl větší zájem Ale jak už psal Dejvi, jedem... Akorát vám tu ropáckou seanci pokazim benzínkem No mimon je za rohem a byl to privatni sraz ...tohle je maga akce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 To bys mohl aspon bude vice ropaku Jeste ti kdyz tak napisu na ICQ nebo zavolam jestli pojedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 No jo hlasej dešt ale jak to tak sleduju předpovědi počasí ty truhlíci neumí předpovědět ani na 5 hodin dopředu takže počasí se uvidí až okolo 9hod ranní v SO na srazu No jo my ropáci se máme dokud bude týct ropa ropovodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Tak se na to počasí podívej sám a vyčti jak bude. Skoro všude na netu najdeš podklady. Na ropu jezdíme všichni, zajisté jsi myslel naftu. Nafta stejně jako benzín vzniká z ropy krakováním Kdyby to vypadalo, že se nad tebe povyšuju, nebo, že jsem mudrlant, tak to tak není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Pocasi uz aspon hlasej polojasno s prehankama moznost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.