NNNTomas Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 V krátký Fabii mám vzadu Rainbow SLX210. Běhat budou jen na rádiu 4x22W RMS. Do předních nevím které koupit...max.4000kč...rozhoduji se mezi Rainbow SLX265 Deluxe nebo Rainbow SAX265.20 ? Prý se tam vejdou...mají snad 63mm... Kdo (nejlépe z vlastních zkušeností) poradí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 vlastní zkušenost proběhne předpokládám příští pondělí nebo úterý (doma jsou Rainbow SLX265 Deluxe) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 vlastní zkušenost proběhne předpokládám příští pondělí nebo úterý (doma jsou Rainbow SLX265 Deluxe) Tak pak napiš sem strašně zvědavej . Co máš za rádio? Bude měnit i kabely(od rádia k repru)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 ...Rainbow do Fabie lze nainstalovat...jen by bylo vhodné je mít na zesilovač, ale samozřejmě záleží i rádiu jak si s nima poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) V krátký Fabii mám vzadu Rainbow SLX210. Běhat budou jen na rádiu 4x22W RMS. Do předních nevím které koupit...max.4000kč...rozhoduji se mezi Rainbow SLX265 Deluxe nebo Rainbow SAX265.20 ? Prý se tam vejdou...mají snad 63mm... Kdo (nejlépe z vlastních zkušeností) poradí? Neumim posoudit rozdil mezi SAX a SLX, ale umim ti slibit, ze s SLX 265 Deluxe budes spokojen! ;-) Jinak do Fabky jsou ted hodne zajimave tyto reproduktory diky padu cen DLS: http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/dls-rs6a Jsou zvukove o moc lepsi, navic na radio lepsi citlivost a nizsi zatizitelnost. Super 25 mm hedvabne vysky, dynamika na stredobasech a umi to i pekne basovat. Tusim, ze v carhifi byvaly hodnoceny jako jedny z nej v cene do 10000 Kc. Promysli i tohle, pro me by to byla jasna volba, protoze tech penez navic neni tolik, rozdil ve zvuku hodne velky! Jinak s temi Rainbow vzadu si to sedne hodne dobre, charakter zvuku je velmi podobny. Editováno: 1. Duben 2008, autor: Mil4n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Vejdou se mi tam ty DLS případně i Rainbow přes plast. redukce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Vejdou se mi tam ty DLS případně i Rainbow přes plast. redukce? Rainbow jsme tam nedavali a myslim, ze celkem s problemy vzhledem k cca 61 mm montazni hloubky. Kdyz jsme do fabky davali treba Helix Blue 62 s 62 mm montazni hloubky pres plastovou redukci, uz to bylo hodne moc nahrane a vicekrat jsme to pres plast redukce nedelali, jedine melci repra cca pod 60 mm hloubky. Ty DLS tam dostanes s prehledem s jejich 53 mm montazni hloubky. Kdybys prisel za nama, ze tam chces namontovat do fabky Rainbow SLX 265 Deluxe pres plastove redukce tak bychom to nedelali, protoze by s tim mohly byt celkem problemy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 dotaz pro Mil4in...ohledně DLS...na jejich stránkách jsem tento model nenašel a v ceníku jsou pod tímto označením, ale pouze s dělícím kond. Máš jiný zdoj než Perfect sound...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 dotaz pro Mil4in...ohledně DLS...na jejich stránkách jsem tento model nenašel a v ceníku jsou pod tímto označením, ale pouze s dělícím kond.Máš jiný zdoj než Perfect sound...? Mrkni sem: http://www.perfectsound.cz/cenik_DLS.pdf na 2. strane ceniku mas uvedeny oba modely. Delaji ve ve 2 verzich - RS6 a RS6A. Jsou to naprosto totozne modely, jenom u RS6A jsou zvlast vyhybky pro vyskace a pro stredobasy, nekdy to muze byt uzitecnejsi pro montaz. Kvalitativne je to ale uplne to same, zadny rozdil. Jsou to plnohodnotne vyhybky, zadne kondiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 vlastní zkušenost proběhne předpokládám příští pondělí nebo úterý (doma jsou Rainbow SLX265 Deluxe) Tak jak dopadly Rainbow? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 to NNNTomas: tak včera jsem je tam namontoval, použil jsem plastové rámečky, nevím jestli je jich víc druhů nebo jestli jsou přímo na fábii, nebo nějaké uni na škodovky. origo repro mají od plechu dveří k hraně repra výšku 38mm, moje rámečky včetně hrany koše repro také cca 38mm, možná o 1mm míň. takže se tam vejdou, jediný problém je s tím plastovým rámečkem, musel jsem upravit průměr(zmenšit okraj) o cca 3mm a odbrousit hranu aby se vešel koš repra do rámečku. repro se tam vejde, na nic mi to nenaráželo, šrouby jsem přichytil repro skrz rámeček až do plechu a jsou tam. Jen snad jediné a to umístění vyhýbek, dostal jsem je tam tak na chlup, možná by mohli být o 1cm výš, ale pasuje to. Kdyžtak doma mám fotky, můžu ti je poslat na mejl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 (editace) to NNNTomas: tak včera jsem je tam namontoval, použil jsem plastové rámečky, nevím jestli je jich víc druhů nebo jestli jsou přímo na fábii, nebo nějaké uni na škodovky. origo repro mají od plechu dveří k hraně repra výšku 38mm, moje rámečky včetně hrany koše repro také cca 38mm, možná o 1mm míň. takže se tam vejdou, jediný problém je s tím plastovým rámečkem, musel jsem upravit průměr(zmenšit okraj) o cca 3mm a odbrousit hranu aby se vešel koš repra do rámečku. repro se tam vejde, na nic mi to nenaráželo, šrouby jsem přichytil repro skrz rámeček až do plechu a jsou tam. Jen snad jediné a to umístění vyhýbek, dostal jsem je tam tak na chlup, možná by mohli být o 1cm výš, ale pasuje to. Kdyžtak doma mám fotky, můžu ti je poslat na mejl dÍKY, fotky bych uvítal... pošlu ti mail do PM... A vlastně, jak hrajou? Editováno: 10. Duben 2008, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 no mam sice jine repro, ale vyhybkam budu muset taky nejak najit misto.. moc ho tam zrovna neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 dÍKY, fotky bych uvítal... pošlu ti mail do PM...A vlastně, jak hrajou? nehrají ještě nemám rádio )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Došla ti PM, a poslal bys mi tedy ty fotky? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 fotky by měli být na cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ještě jednou díky za fotky... už máš rádio jak hrahou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 noní mnoho času ale myslím že je to otázkou pár týdnu a pustím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 noní mnoho času ale myslím že je to otázkou pár týdnu a pustím to Koukal jsem, že ty vlastně nemáš Deluxy, že? To jsou CSX265? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Koukal jsem, že ty vlastně nemáš Deluxy, že? To jsou CSX265? ano, ale když jsem je porovnával jsou rozměry naprosto stejný, a jak jsem se dozvěděl prý je jen jiný materiál membrány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Tak už hrajou? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Tak už hrajou? ) nehrajou do konce května budou :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 28. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Tak už? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 už ano. no a zvukově, velká spokojenost. mám je jen na rádio a je pravda že mají rezervu. basují parádně, myslím že jsem zvolil hodně dobře. v základu nastavení rádia byl zvuk hodně vyoký, ty repra zahraly hodně výšky, ale šlo jen o upravení nastavení na rádiu. Ale hrají velice dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 (editace) díky.. a co máš prosímtě za rádio? tipuji dle fotky na ALpine správně ...? Editováno: 4. Červen 2008, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.