dejvi4 Vloženo 1. Duben 2008 Vloženo 1. Duben 2008 Když auto jede tak něco strašně klepe vepředu u motoru,zvuk jako ventily ,ale když se kola přestanou točit,přestane to.Když auto pustim z kopce s vypnutým motorem,taky to klepe. Co by to mohlo být?díkes Citovat
bawor Vloženo 1. Duben 2008 Vloženo 1. Duben 2008 Když auto jede tak něco strašně klepe vepředu u motoru,zvuk jako ventily ,ale když se kola přestanou točit,přestane to.Když auto pustim z kopce s vypnutým motorem,taky to klepe.Co by to mohlo být?díkes Může to dělat vnitřní kloub poloosy Citovat
dejvi4 Vloženo 1. Duben 2008 Autor Vloženo 1. Duben 2008 zAPOMNĚL JSEM ŽE TO KLEPE POŘÁD,BEZ PŘERUŠENÍ! Citovat
bawor Vloženo 1. Duben 2008 Vloženo 1. Duben 2008 zAPOMNĚL JSEM ŽE TO KLEPE POŘÁD,BEZ PŘERUŠENÍ! jasně vnitřní kloub většinou klepe pořát vnější jen v rejdu Citovat
bawor Vloženo 2. Duben 2008 Vloženo 2. Duben 2008 Nemohl by to dělat diferák? může ale to je ta blbjejší a draší varianta Citovat
dejvi4 Vloženo 2. Duben 2008 Autor Vloženo 2. Duben 2008 Co stojí?Já teda doufám že honebudu potřebovat. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.