Přejít na obsah

Auto Elán Teplice

Lukascheck

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Co zkušenosti s Autoplusem II v Mostě ???????

také kvalitní servis, kamarádovi strhli při výměně oleje závit na vaně a tvrdili že už to tam bylo a chtěli ji naúčtovat, po ostré hádce účtovali jen za výměnu oleje, takže si udělejte obrázek co vás tam čeká, :prc:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

také kvalitní servis, kamarádovi strhli při výměně oleje závit na vaně a tvrdili že už to tam bylo a chtěli ji naúčtovat, po ostré hádce účtovali jen za výměnu oleje, takže si udělejte obrázek co vás tam čeká, :prc:

Jo já jezdím do toho Elánu ale kámoš tam byl a říkal prej jak je to tam na p.ču tak jsem se chtěl ujistit, že pan Kubík a jeho Autoplus II stojí skutečně za velký hovno a že zaměstnává partu debilů po vyučení lol

Odkaz ke komentáři

Jo já jezdím do toho Elánu ale kámoš tam byl a říkal prej jak je to tam na p.ču tak jsem se chtěl ujistit, že pan Kubík a jeho Autoplus II stojí skutečně za velký hovno a že zaměstnává partu debilů po vyučení lol

všude je něco, já jsem zatím spokojenej v tom žatci, ikdyž je to zruky, asi se po vejšce vyučim auto.. auto... automekánykem lol

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 3 roky později...

Auto Elán Teplice docela dobré zkušenosti.Koupil jsem tam před 9 lety a následně každoročně servisoval fabii a vždycky auto umyli,vyluxovali.Za prohlídku jsem vždy platil kolem 3000 Kč takže docela pohodička.Dvakrát jsem musel řešit sbíhavost kol a vždycky mi to udělali zadarmo :-).

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...