PetrC Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 někde jsem tu četl, že dodělávka ESP je dosti náročná. Dneska jsem měl rozhozené auto a všiml jsem si že pod volantem mám kolečko a k němu 4 dráty. Proč tolik drátů kvůli airbagu a klaksonu, řekl jsem si? Že by to kolečko už bylo nachystané na identifikaci polohy volantu? tím pádem bych byl o něco blíže k dodělávce ESPéčka... Vysvětlíte mě to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 někde jsem tu četl, že dodělávka ESP je dosti náročná. Dneska jsem měl rozhozené auto a všiml jsem si že pod volantem mám kolečko a k němu 4 dráty. Proč tolik drátů kvůli airbagu a klaksonu, řekl jsem si? Že by to kolečko už bylo nachystané na identifikaci polohy volantu? tím pádem bych byl o něco blíže k dodělávce ESPéčka... Vysvětlíte mě to někdo? 2 dráty klakson 2 dráty BAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 kdyb ytam byl kroužek na ESP, tak ani nesundáš ty plasty, musel by volant dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrC Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 hmm Tak to Vám teda pěkně děkuju. Tak mě nadšení přešlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 kdyb ytam byl kroužek na ESP, tak ani nesundáš ty plasty, musel by volant dole no ja som ich sundal a nebol volant dole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 no tak to si to nemal potom priskrutkované na ten lukas. hm divné no ja som ich sundal a nebol volant dole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 no tak to si to nemal potom priskrutkované na ten lukas. hm divné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 ty máš ESP?? jaký tvar má ten tvůj kroužek pod volantem? kulatá nebo šišatý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 no ja som ich sundal a nebol volant dole... ja sem je mel taky sundane a volant sem nesundaval esp mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 ty máš ESP??jaký tvar má ten tvůj kroužek pod volantem? kulatá nebo šišatý? mam. preco?? no to netusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.