Publikováno Duben 1, 200817 r někde jsem tu četl, že dodělávka ESP je dosti náročná. Dneska jsem měl rozhozené auto a všiml jsem si že pod volantem mám kolečko a k němu 4 dráty. Proč tolik drátů kvůli airbagu a klaksonu, řekl jsem si? Že by to kolečko už bylo nachystané na identifikaci polohy volantu? tím pádem bych byl o něco blíže k dodělávce ESPéčka... Vysvětlíte mě to někdo?
Duben 1, 200817 r někde jsem tu četl, že dodělávka ESP je dosti náročná. Dneska jsem měl rozhozené auto a všiml jsem si že pod volantem mám kolečko a k němu 4 dráty. Proč tolik drátů kvůli airbagu a klaksonu, řekl jsem si? Že by to kolečko už bylo nachystané na identifikaci polohy volantu? tím pádem bych byl o něco blíže k dodělávce ESPéčka... Vysvětlíte mě to někdo? 2 dráty klakson 2 dráty BAG
Duben 2, 200817 r kdyb ytam byl kroužek na ESP, tak ani nesundáš ty plasty, musel by volant dole no ja som ich sundal a nebol volant dole...
Duben 2, 200817 r no tak to si to nemal potom priskrutkované na ten lukas. hm divné no ja som ich sundal a nebol volant dole...
Duben 3, 200817 r no ja som ich sundal a nebol volant dole... ja sem je mel taky sundane a volant sem nesundaval esp mam
Duben 4, 200817 r ty máš ESP??jaký tvar má ten tvůj kroužek pod volantem? kulatá nebo šišatý? mam. preco?? no to netusim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.