mytrix Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 //ad Royce: nikdy jsem to auto ani neviděl jet, v bazarech taky moc nestávají, recencí na to že by najely 1M jsem taky moc nečetl, takže nevím proč je nejlepší ??? to bude asi tim, ze na takove auto se jen tak nekdo nezmuze v cele cr je asi 12ks techto aut, s tim, ze pocatecni cena zacina asi na 10mega ) o kvalitech royce nemuze byt ani rec Citovat
Vaša Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 //ad Royce: nikdy jsem to auto ani neviděl jet, v bazarech taky moc nestávají, recencí na to že by najely 1M jsem taky moc nečetl, takže nevím proč je nejlepší ??? to bude asi tim, ze na takove auto se jen tak nekdo nezmuze v cele cr je asi 12ks techto aut, s tim, ze pocatecni cena zacina asi na 10mega ) o kvalitech royce nemuze byt ani rec jo ale je vzhledem k ceně nejlepší ? když je 100 x dražší vydrží jezdit 100 000 000 km ??? Citovat
mytrix Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 staci si precist neco o znacce royce cela tato znacka stoji na precizni kvalite svych aut, royce = kvalita .. kdyby prodavaly sumty, tak to muzou zavrit.. to ze davaji dozivotni zaruku mobility, mluvi za vse .. a mam takovej dojem, ze jiz pred 30 lety byly shopni vyrobit auto, co dokazalo ujet 800tis km bez zavady no a ze delaj letecky motory dodavat nemusim.. zrovna o kvalite bych urcite nepochyboval Citovat
Jar_da Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 staci si precist neco o znacce royce cela tato znacka stoji na precizni kvalite svych aut, royce = kvalita .. kdyby prodavaly sumty, tak to muzou zavrit.. to ze davaji dozivotni zaruku mobility, mluvi za vse .. a mam takovej dojem, ze jiz pred 30 lety byly shopni vyrobit auto, co dokazalo ujet 800tis km bez zavady no a ze delaj letecky motory dodavat nemusim.. zrovna o kvalite bych urcite nepochyboval O kvalitě nikdo asi pochybovat nebude, ale těžko uvěřit,že by nějaký sir či baron jezdil s roycem s půl mega najetými km, by mě taky zajímalo kam se pak takové ojeté auto dostane, třeba se vrací výměnou za nové, třeba značka nechce, aby její auta stály v bazaru. Citovat
mytrix Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 jako to je otazka prej v hradci v bazaru nekde stoji (stal) royce s prodejni cenou 3,5mega.. jako ceny za novy auta u royce jsou fakt dost velky.. napriklad i 30mega.. za to si proste klidne clovek postavi ultra moderni vilu .. njn Citovat
Vaša Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 doživotní záruka by byla výhra kdyby si to kupovali 20 ti letí kluci ale když si to kupují 50-60 letí důchodci tak doživotní záruka není zas taková machrovinka Citovat
burek Vloženo 25. Duben 2008 Vloženo 25. Duben 2008 doživotní záruka by byla výhra kdyby si to kupovali 20 ti letí kluciale když si to kupují 50-60 letí důchodci tak doživotní záruka není zas taková machrovinka Citovat
century Vloženo 8. Květen 2008 Autor Vloženo 8. Květen 2008 http://www.autorevue.cz/Bleskovky/Nejlepsi...32/default.aspx Citovat
Lukascheck Vloženo 9. Květen 2008 Vloženo 9. Květen 2008 Kde je naše národní hrdost nejlepší motory má ŠKODOVKA , ŠKODOVKA Citovat
Jar_da Vloženo 13. Květen 2008 Vloženo 13. Květen 2008 Kde je naše národní hrdost nejlepší motory má ŠKODOVKA , ŠKODOVKA akorát, že škodovka je jen HTP Citovat
Lukascheck Vloženo 13. Květen 2008 Vloženo 13. Květen 2008 akorát, že škodovka je jen HTP Jak to myslíš???Že nejlepší je HTP?? Citovat
Lukascheck Vloženo 14. Květen 2008 Vloženo 14. Květen 2008 Japonec Já teda Japonce nikdy neměl, proto nebudu hanit ale kolega říká Japonec až nakonec Citovat
century Vloženo 16. Květen 2008 Autor Vloženo 16. Květen 2008 Tak ho kolega asi zřejmě taky neměl. Neznamená, že když máš Corolu starou co já vím třeba 10 let a sere se, že je to na prd Citovat
Lukascheck Vloženo 18. Květen 2008 Vloženo 18. Květen 2008 Tak ho kolega asi zřejmě taky neměl. Neznamená, že když máš Corolu starou co já vím třeba 10 let a sere se, že je to na prd Proto jsem se k tomu nevyjádřil ale jen jsem citoval co řekl on, kámoš má ve firmě Lexuse a je spokojenej. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.