mira Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 uvítám každou radu..kdo tam byl,jaké to tam je atd....http://www.tropical-islands.de/en.html jestli tam někdo byl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 nikdo nic????potřebuju dojmy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 přidam se k tobě .. taky bych rád věděl info:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Pristi vikend to jedu ocihnout s pritulkou....tak uvidime hodim vam sem pak referenci pokud nezapomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Hoblík:tak to koukej všechno sledovat...já tam razím první víkend v květnu...zatím jsem slyšel samou chválu...tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Pro moraváky-je to tam mooooc pěkné,v krásném prostředí Wisly a za "směšné ceny"- http://www.golebiewski.pl/hg_wisla/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Pro moraváky-je to tam mooooc pěkné,v krásném prostředí Wisly a za "směšné ceny"- http://www.golebiewski.pl/hg_wisla/ Mohu jen souhlasit za 25Zl ( 175 kc ) na hodku a pul je to skvele misto relaxu, hlavne ted kdyz rozsirili bazeny o 100 % .))))doporucuji....ale davejte bacha na obdobi kdy jsou v polsku nejake svátky nebo prazdniny, pak tam neni k hnuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Taky jsem slyšel že dobrý ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 tak co už zam někdo byl???Hoblik???????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 já tam chtěl už taky jet,ale nějak nezbývá čas,ale známej byl v rajchu a prý pěkný, ale moc lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Tak jsem už byl....můžu doporučit...vztup osoba 25EUR...vztup na celý den do sauny 6,50EUR-je tam víc druhů saun...vztup na tobogány 3EUR...na celý den...voda 31 stupňů....vzduch 31stupňů..vlhkost 70%....je tam hodně veliký teplo..jinak je tam dost narváno..hlava na hlavě,mají tam 2 bazény..laguny s hloubkou 1,35.takže nic moc....pouze dvě vířivky pro asi 20lidí..což je nic moc na to že je to tam veliký...jídlo doporučuju vzít sebou,jako pití..trošku to tam mají předražený...cesta z Kolína 350km něco málo přes 3hoďky..pohodovou jízdou...jinak dojem z toho co jsem četl na internetu tak 80% ze sta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Oživuji toto téma - tak co, nějaké nové poznatky? Jedu tam 17. -. 18. 2. do "stanu". Je to čtvrtek - pátek, mohlo by se to tedy dát přežít co se týká množství lidí. V sobotu jedem do Drážďan do www.glaesernemanufaktur.de , od dvou odpoledne je tam prohlídka česky. Tak jestli má někdo nějaké nové zážitky a rady, tak sem s nimi, rád něco zjistím předem. Na "Skleněnou manufakturu" se těším, jen doufám, že ta "prohlídka pro Čechy" nebude speciální v tom, že nás nikam nepustí, abysme jim nic neukradli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrazda Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 My jsme tam byli koncem rijna. Zaplaceny jsme meli kombi tikety (Akvos+sauny), ceny jsou na netu, myslim 32€ na osobu. Cesta z Brna po dalnicich je rovnych 500km. Uvnitr bomba, jeste se priplaci za tobogany, minigolf a jine atrakce co tam jsou. Doporucuji vyrazit co nejdriv rano, at dorazite cca kolem osme nebo i driv, pak se u pokladen tvori docela velke fronty. Jeden den je IMHO malo, da se prespat za 10€ v arealu na plazovem lehatku (doporucuji vzit nejake deky a karimatku a kdyztak i spunty do usi.) Pokud nechces spat na lehatku, daji se pronajmout stany a chatky, ale ty jsou podstatne drazsi. Jidlo jsme meli s sebou, ale na netu jsem semtam cetl, ze to sacuji u vchodu, ale co jsem videl nase spoluobcany, tak nesacovali nikoho Jidlo je tam neskutecne drahe. To je asi vse, premyslim, kdy tam pojedu znovu. Jeste doporucuji tam jet asi v tydnu nez o vikendu, my tam byli 27 a 28.10 a kdyz byl u nas svatek, tak to bylo hodne poznat a v podstate jiny jazyk nez cestinu jsme neslyseli. V pripade, ze mas narozeniny, tak bys mel mit vstup zdarma, ale nemam to vyzkousene... Bez jidla jsme se za dva dny vesli do 100€ (2xvstup+2xnoc+1xtobogan+1xbageta za 4€). Snad to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 OK, díky, jsem rád, že jsi mi potvrdil co jsem si myslel. Jedeme tam normálně na pracovní čtvrtek - pátek, nikde by neměly být žádné svátky, tak snad přelidněno nebude, ve čtvrtek vyrážíme brzo ráno. Z Prahy je to "za rohem". Pravděpodobně také koupím kombi tikety, rozhodně se to vyplatí víc, než oboje zvlášť (tuším 28 a 28 EUR?). Ubytování jsem objednal v areálu ve "stanu", tak to snad vše bude OK. Něco málo k snědku si vemem, ale zas to nebudeme přehánět. Tak už se těším, jsem zvědavý potom i na ty Drážďany - výrobna Phaetonů - to bude taky paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.