Přejít na obsah

Tropical Island

mira

Doporučené příspěvky

Pro moraváky-je to tam mooooc pěkné,v krásném prostředí Wisly a za "směšné ceny"- http://www.golebiewski.pl/hg_wisla/

Mohu jen souhlasit za 25Zl ( 175 kc ) na hodku a pul je to skvele misto relaxu, hlavne ted kdyz rozsirili bazeny o 100 % .))))doporucuji....ale davejte bacha na obdobi kdy jsou v polsku nejake svátky nebo prazdniny, pak tam neni k hnuti :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Tak jsem už byl....můžu doporučit...vztup osoba 25EUR...vztup na celý den do sauny 6,50EUR-je tam víc druhů saun...vztup na tobogány 3EUR...na celý den...voda 31 stupňů....vzduch 31stupňů..vlhkost 70%....je tam hodně veliký teplo..jinak je tam dost narváno..hlava na hlavě,mají tam 2 bazény..laguny s hloubkou 1,35.takže nic moc....pouze dvě vířivky pro asi 20lidí..což je nic moc na to že je to tam veliký...jídlo doporučuju vzít sebou,jako pití..trošku to tam mají předražený...cesta z Kolína 350km něco málo přes 3hoďky..pohodovou jízdou...jinak dojem z toho co jsem četl na internetu tak 80% ze sta...

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Oživuji toto téma - tak co, nějaké nové poznatky? :)

Jedu tam 17. -. 18. 2. do "stanu". :) Je to čtvrtek - pátek, mohlo by se to tedy dát přežít co se týká množství lidí. V sobotu jedem do Drážďan do www.glaesernemanufaktur.de , od dvou odpoledne je tam prohlídka česky. :)

Tak jestli má někdo nějaké nové zážitky a rady, tak sem s nimi, rád něco zjistím předem. :) Na "Skleněnou manufakturu" se těším, jen doufám, že ta "prohlídka pro Čechy" nebude speciální v tom, že nás nikam nepustí, abysme jim nic neukradli. :D

Odkaz ke komentáři

My jsme tam byli koncem rijna.

Zaplaceny jsme meli kombi tikety (Akvos+sauny), ceny jsou na netu, myslim 32€ na osobu. Cesta z Brna po dalnicich je rovnych 500km. Uvnitr bomba, jeste se priplaci za tobogany, minigolf a jine atrakce co tam jsou. Doporucuji vyrazit co nejdriv rano, at dorazite cca kolem osme nebo i driv, pak se u pokladen tvori docela velke fronty.

Jeden den je IMHO malo, da se prespat za 10€ v arealu na plazovem lehatku (doporucuji vzit nejake deky a karimatku a kdyztak i spunty do usi.) Pokud nechces spat na lehatku, daji se pronajmout stany a chatky, ale ty jsou podstatne drazsi. Jidlo jsme meli s sebou, ale na netu jsem semtam cetl, ze to sacuji u vchodu, ale co jsem videl nase spoluobcany, tak nesacovali nikoho :) Jidlo je tam neskutecne drahe.

To je asi vse, premyslim, kdy tam pojedu znovu.

Jeste doporucuji tam jet asi v tydnu nez o vikendu, my tam byli 27 a 28.10 a kdyz byl u nas svatek, tak to bylo hodne poznat a v podstate jiny jazyk nez cestinu jsme neslyseli.

V pripade, ze mas narozeniny, tak bys mel mit vstup zdarma, ale nemam to vyzkousene...

Bez jidla jsme se za dva dny vesli do 100€ (2xvstup+2xnoc+1xtobogan+1xbageta za 4€).

Snad to pomohlo

Odkaz ke komentáři

OK, díky, jsem rád, že jsi mi potvrdil co jsem si myslel. :)

Jedeme tam normálně na pracovní čtvrtek - pátek, nikde by neměly být žádné svátky, tak snad přelidněno nebude, ve čtvrtek vyrážíme brzo ráno. Z Prahy je to "za rohem". :) Pravděpodobně také koupím kombi tikety, rozhodně se to vyplatí víc, než oboje zvlášť (tuším 28 a 28 EUR?). Ubytování jsem objednal v areálu ve "stanu", tak to snad vše bude OK. :) Něco málo k snědku si vemem, ale zas to nebudeme přehánět. :)

Tak už se těším, jsem zvědavý potom i na ty Drážďany - výrobna Phaetonů - to bude taky paráda. :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...