zdeno77 Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Ja som videl superba ked som isiel do MB pre nejake veci. Vsetko ok ale ten zad ma presne ako Renault Megane Sedan. Ale ako chces ty. Zalezi kolko chces do toho vrazit. no co nejmin ale!!! ne naukor toho že se pak budu byt do hlavy že sem měl přidat,tak jako sem pak litoval že sem bral jen AMBIENTE myslim ze mž uvažuju jen mezi RSem nebo tim st.superbem oba dvoulitri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 no co nejmin ale!!! ne naukor toho že se pak budu byt do hlavy že sem měl přidat,tak jako sem pak litoval že sem bral jen AMBIENTE ved do temy Superb II pisal karlos3, ze ma objednane nejake Superby II a v tej najnizsej vybave Comfort ci ako sa to vola je ako Octavia II v elegancii. pozri sa tam, take tam nieco pisal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 (editace) ale ked je to stary Superb, tak si pohladaj v temach ostatni alebo niekde tam, kupoval karlos3 stary facelift na nejake vyhodne zlavy a bolo tam vsetko... Editováno: 1. Květen 2008, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Kup RSo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 ved do temy Superb II pisal karlos3, ze ma objednane nejake Superby II a v tej najnizsej vybave Comfort ci ako sa to vola je ako Octavia II v elegancii. pozri sa tam, take tam nieco pisal... ale u SUPERBAII se mi neliby ten zadek jinak je pekne ale ten zadek kdyby mel jak octavka ti svetla na kufru sou hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabička Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Já bych koupil superba. Pkud nelitáš jako pták, že potřebuješ ukazovat rychlost, tak vol Luxus. Nevím kolik ti je, ale pokud se cítíš být mladý a nevybouřený, tak kup RS v benzinu pokud chceš luxus tak ber superb(facelift), to je fakt bomba rozdíl oproti OII, ale jedině v plné. Záleží to především jen na tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Já bych koupil superba. Pkud nelitáš jako pták, že potřebuješ ukazovat rychlost, tak vol Luxus. Nevím kolik ti je, ale pokud se cítíš být mladý a nevybouřený, tak kup RS v benzinu pokud chceš luxus tak ber superb(facelift), to je fakt bomba rozdíl oproti OII, ale jedině v plné. Záleží to především jen na tobě. mě je 30let ale o vek nejde. to RSo a toho SUPERBA chci jen v naftě.de oto že ten SUPERB bude asi vyvojovje hodne pozadu nez nove RS jak to vapada s bespečnosti kteri s kandidatu je natom lip(crash-testy)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Ahoj. To je masakr. To víš, mladej blbeček. Já bych ho asi ubil, kdyby se ještě smál! Držím palce a přeji, ať to dopadne co nejlépe. Určitě dej vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Chlape, tak to mě mrzí... Je to 2 týdny co jsi do toho zainvestoval a hodil RS nárazníky a teď ti to nějaký kokot celé zboří.. Bych ho umlátil na místě, nechápu, že ses na něj nevrhnul, zvlášť když s toho měl srandu. Bych ho zabil!!!!!!!! Na druhou stranu já jsem hrozně horkokrevný a občas jednám zkratově když mě někdo nasere, což se občas nevyplácí, ale na druhou stranu je to přijemné někomu dát po hubě když si o to koleduje Jinak já být tebou, tak bych šel pokud chceš šetřit tak do O2 1.8 TSI Elegance (dá se koupit fungl nová za 540 000 Kč) a pokud se chceš trochu rozšoupnout, tak bych koupil RS TFSI. Superba první generace bych nebral a dvojkovej Superb je ještě moc novej, tam to bude chtít počkat dva roky, než vychytají mouchy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Chlape, tak to mě mrzí... Je to 2 týdny co jsi do toho zainvestoval a hodil RS nárazníky a teď ti to nějaký kokot celé zboří.. Bych ho umlátil na místě, nechápu, že ses na něj nevrhnul, zvlášť když s toho měl srandu. Bych ho zabil!!!!!!!! Na druhou stranu já jsem hrozně horkokrevný a občas jednám zkratově když mě někdo nasere, což se občas nevyplácí, ale na druhou stranu je to přijemné někomu dát po hubě když si o to koleduje Jinak já být tebou, tak bych šel pokud chceš šetřit tak do O2 1.8 TSI Elegance (dá se koupit fungl nová za 540 000 Kč) a pokud se chceš trochu rozšoupnout, tak bych koupil RS TFSI. Superba první generace bych nebral a dvojkovej Superb je ještě moc novej, tam to bude chtít počkat dva roky, než vychytají mouchy... nak sem se zamiloval do naftaku,a koupit eleganci tak ji stejne budu časem překopavat na rs tak but RS 2tdi za 720 nebo SUPERB I confort je to lepši vybava než u O2 elegance a je za 520 tak co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Pokial chces pohodovu jazdu makku tak Supa ale pokial tvrdsiu a sportovejsiu tak RSo. Ale ber RS alebo Scouta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 (editace) Já bych šel do OII 1.8 TSI nebo RS TFSI, ale když chceš naftu tak RS TDI. (cenově je to ale hooodně vysoko) Superba I bych nebral kvuli jeho zastaralosti.Chceš nové auto nebo X let starou techniku? SuperbaII bych nebral kvůli designu zadku (můj čistě osobní názor - je to hnus) Strejně ale rozhodne cena a koupíš topo supa... Editováno: 1. Květen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 nak sem se zamiloval do naftaku,a koupit eleganci tak ji stejne budu časem překopavat na rs tak but RS 2tdi za 720 nebo SUPERB I confort je to lepši vybava než u O2 elegance a je za 520 tak co? Tak pokud to máš takhle tak bych šel do RS TDI. Jasná volba! Penize byly, jsou a budou, jen mi nebudem, tak si kup to co CHCEŠ a né to co je levnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Tak pokud to máš takhle tak bych šel do RS TDI. Jasná volba! Penize byly, jsou a budou, jen mi nebudem, tak si kup to co CHCEŠ a né to co je levnější... a RSo nema nake stupne vybavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 a RSo nema nake stupne vybavy? Koukni na stránky škodovky..tam máš vše, co lze objednat za výbavy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Koukni na stránky škodovky..tam máš vše, co lze objednat za výbavy.. kokal sem je tam jen jedna vybava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 kokal sem je tam jen jedna vybava a jde něco přiobjednat a tak..nebo je vše pevně dané? Tak potom máš odpověď, co lze a co nelze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 a jde něco přiobjednat a tak..nebo je vše pevně dané? Tak potom máš odpověď, co lze a co nelze tohle je novy SUPERB kombik? nebo co je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Je to len fotomontáž, ale mohlo by to takto vyzerať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Je to len fotomontáž, ale mohlo by to takto vyzerať. ale co? superb kombik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 ale co? superb kombik? Áno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 osobně mi přijde novej superb pěkně hnusnej. jinak kup rovnou RS, aspon budeš mít i motor a nebudeš pak dělat nesmyslný přestavby. navíc si řekni, že si koupíš jiný a lepší auto. pojišťovna to zaplatí. takovýhle zmrdi jsou nejhorší, eště když z toho má prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) tak prej to mozna budou i spravovat,stejne to pak prodam a pujdu do noveho RSa-v bouračce nebudu jezdit,buhvy jak to spravy? Editováno: 5. Květen 2008, autor: zdeno77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 osobně mi přijde novej superb pěkně hnusnej. jinak kup rovnou RS, aspon budeš mít i motor a nebudeš pak dělat nesmyslný přestavby. navíc si řekni, že si koupíš jiný a lepší auto. pojišťovna to zaplatí. takovýhle zmrdi jsou nejhorší, eště když z toho má prdelMoje řeč, subík je pěkně škaredý, kup určo RSo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 tak prej to mozna budou i spravovat,stejne to pak prodam a pujdu do noveho RSa-v bouračce nebudu jezdit,buhvy jak to spravy? To spravěj a prodaj v áčkách jako funglovku, zaručeně nebouraný atd atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.