Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, prosim nevíte někdo kde by se daly sehnat písmena stejný jako je název OCTAVIA na zadku auta?

Chtěl jsem už napsat do Boleslavi, ale zkusil jsem to ještě nejdřív tady :)

Díky

Díky, :) jsem to napsal ale asi špatně, myslel jsem další písmena abecedy :) mi to nějak nedošlo, že jsem to nenapsal :))

Chci novej název :)

a co chces napsat???

Díky, :) jsem to napsal ale asi špatně, myslel jsem další písmena abecedy :) mi to nějak nedošlo, že jsem to nenapsal :) )

Chci novej název :)

Jedině poskládat se stávajích-Felicia,Fábia,Octávia a Superb nebo z nových Fábia,Roomster

tak daji se sehnat stribrny pismena nalepovací ale je to jinej styl pisma nez ty origo

• Autor

Chltěl bych napsat CHLUPÁČ - problém je právě s tim H a P :) no jinej styl právě nechci to jsem už viděl, kdyby to aspoň bylo podobný :)

• Autor
tak daji se sehnat stribrny pismena nalepovací ale je to jinej styl pisma nez ty origo

já zatim viděl dva druhy, kdyb jsi něco sehnal, mohl by jsi poslat odkaz? kdyby to bylo hodně podobný tak by to mohlo být :)

nechej si to vyřezat v reklamce na ploteru ;)

Viděl sem podobný písmena a to celou abecedu.Měli je u nás v Příbrami v obchodě s kuchynskými potřebami.Sem docela čučel a ani nebyli moc drahý.

to se normálně prodává ....v různých velikostech ....každý písmeno má vzadu samolepku, tak jen se sundá ochranná fólie a přilepí na auti :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.