Standis Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Ahoj měnil jsem ručičky a chtěl bych Vás poprosit,jestli by jste sem nemohli dát pár fotek,kde se nacházejí ručičky při vypnutém klíčku,aby jsem si je mohl srovnat.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 CHOD NA vag A MAS TO ISTE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 CHOD NA vag A MAS TO ISTE když ten já právě nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 no urcite nejaky servis ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 CHOD NA vag A MAS TO ISTE A na VAGu to zjistím kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Test akcnych clenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 standis ako si dopadol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Já je taky měnil a vyřešil jsem to jednoduše, zapojil jsem je bez krytu, hodil na sklo navigaci, projel se, zkontrolova co a jak....pošteloval, znovu překontroval a pak hodil zpátky Ale až budu na prohlídce roční, taky to nechám radši proměřit přes vag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 zkontrolovat necháš, ale nenastavěj ti je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 standis ako si dopadol? ještě nijak,mám pryč auto,tak jsem to nemohl udělat.Ale po víkendu bych ho měl mít doma,tak se hned na to podívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 A ještě jsem si vzpomněl,potřebuji VAG tacho nebo mi stačí obyč. VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 No ja normalne je nast. na zacatek ŕychlomeru pokud se netrefim protocim je zpet a zacinam znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 jj VAg ti len ukaze ako su nastavene nastavovat ich treba rucne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Mě jde spíš o nastavení teploty a paliva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 jj tak spust test akcnych clenou a sleduj rucicka by sa ti mala vytocit na maximum a potom zostat v strede uvidis kde ti zastane a budes vediet kolko ti ju treba nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Dík,příští týden se na to vrhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Ja som teraz menil prístrojovku s PP zamozrejme sa mi budíky zdrbali na zem,,nič sa nestalo akurát sa všetky ručičky pohli.Tak som si odfotil staré pri zap.klúči a potom som nastavil tie nové podla nich .vyzerá ,že je to OK.Neskôr ich ešte skontrolujem VAGom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 vikino rucicky si nemusel nastavovat stacilo zapnut zapalovanie a oni by sa opravili lebo rucicku pohnes len silou .. a padom sa nemohli pohnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 vikino rucicky si nemusel nastavovat stacilo zapnut zapalovanie a oni by sa opravili lebo rucicku pohnes len silou .. a padom sa nemohli pohnut By si sa čudoval! Mne to šlo celkom lahko nastaviť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 si velmi silny tak si necitil to ale fakt to musela byt rana ked sa tak posunuli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saro3 Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Test akcnych clenou staci aj obycajny vag 304? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 tusim ze ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 ..inac mne obcas rucicka od paliva ked zapinam zapalovanie,ide tak trhaco. neviete preco?robi to len niekedy ale znervoznuje ma to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Test akcnych clenou Reso pod jakým kanálem to ve vagu najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.