Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj měnil jsem ručičky a chtěl bych Vás poprosit,jestli by jste sem nemohli dát pár fotek,kde se nacházejí ručičky při vypnutém klíčku,aby jsem si je mohl srovnat.Děkuji

CHOD NA vag A MAS TO ISTE :)

no urcite nejaky servis ma

• 1 měsíc později...

Test akcnych clenou :)

;) standis ako si dopadol?

Já je taky měnil a vyřešil jsem to jednoduše, zapojil jsem je bez krytu, hodil na sklo navigaci, projel se, zkontrolova co a jak....pošteloval, znovu překontroval a pak hodil zpátky :) Ale až budu na prohlídce roční, taky to nechám radši proměřit přes vag ;)

zkontrolovat necháš, ale nenastavěj ti je

• Autor
;) standis ako si dopadol?

ještě nijak,mám pryč auto,tak jsem to nemohl udělat.Ale po víkendu bych ho měl mít doma,tak se hned na to podívám

• Autor

A ještě jsem si vzpomněl,potřebuji VAG tacho nebo mi stačí obyč. VAG?

No ja normalne je nast. na zacatek ŕychlomeru :) pokud se netrefim protocim je zpet a zacinam znova :)

jj VAg ti len ukaze ako su nastavene nastavovat ich treba rucne :)

jj tak spust test akcnych clenou a sleduj rucicka by sa ti mala vytocit na maximum a potom zostat v strede uvidis kde ti zastane a budes vediet kolko ti ju treba nastavit :)

Ja som teraz menil prístrojovku s PP zamozrejme sa mi budíky zdrbali na zem,,nič sa nestalo akurát sa všetky ručičky pohli.Tak som si odfotil staré pri zap.klúči a potom som nastavil tie nové podla nich .vyzerá ,že je to OK.Neskôr ich ešte skontrolujem VAGom.

vikino rucicky si nemusel nastavovat stacilo zapnut zapalovanie a oni by sa opravili :) lebo rucicku pohnes len silou .. a padom sa nemohli pohnut :)

vikino rucicky si nemusel nastavovat stacilo zapnut zapalovanie a oni by sa opravili :) lebo rucicku pohnes len silou .. a padom sa nemohli pohnut :)

By si sa čudoval! Mne to šlo celkom lahko nastaviť ;)

si velmi silny :D tak si necitil to ale fakt to musela byt rana ked sa tak posunuli...

• 3 týdny později...

staci aj obycajny vag 304?

tusim ze ano

..inac mne obcas rucicka od paliva ked zapinam zapalovanie,ide tak trhaco.

neviete preco?robi to len niekedy ale znervoznuje ma to :help:

• 1 měsíc později...
  • Autor

Reso pod jakým kanálem to ve vagu najdu?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.