Jar_da Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 pod žádným, je to prostě funkce - test akčních členů nebo akční členy, asi jsi moc nehledal mají tabulku jak jsem ti odpovídal v SZ, tak ti ji dám sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Ale jo,hledal, ale vůbec nenašel. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 jsem ti psal, že v chyby - vag http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=24145 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Tak to jsem musel přehlídnout, když jsem to prolézal. ty jo, tam toho je. Teď se v tom jen zorientovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 (editace) To JaKr:v tom kódování u adresy 46,kanálu 06,07 se to přizpůsobení vztahuje k centrálu nebo k alarmu? Editováno: 14. Červenec 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 k obojímu, při zamykání nebo odemykání dálkou pípnutí houkačkou, v případě, že auto má alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.