Monhy Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Ahoj, chtěl bych vás poprosit o radu, chci si zprovoznit v autě ipod a nechci na to jít přes FM trans... a jim podobný zařízení, chci mít čistej zvuk a proto uvažuju o koupy něčeho, co imituje CD changer, už mám skoro jistě vybráno, Jedná se o http://indashpc.org/new/ipod_adapters/grom-ipod-vag.html jen mě tu zaskočila jedna věc. Mám si vybrat kabel, podle typu mého auta/rádia, buď VAGS, nebo VAGD, a zde je kámen úrazu, nemám ani ponětí který. Pozorně sem si pročítal všechny Topicy, ale na nic nenarezil, jediný co vim, že potřebuju konektor mini-ISO, tomu je podobnej tan VAGS, ale radši bych měl jistotu, tak píši sem a doufam, že se tu najde dobrá duše, která ví o čem je řeč, a poradí. Předem všem, co se budou zaobírat mím dotazem, děkuji PS.: Mám Fabii combi, r.v.03, rádio symphony s CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 potrebuješ VAGS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monhy Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.