Luke_TDI Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 (editace) Opraveno smazat. THX Editováno: 8. Duben 2008, autor: Luke_TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Opraveno smazat. THX A jak jsi to prosím tě opravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Pravdepodobna pricina byla ta, ze lanko od kliky bylo roztrepene tak jsem ho ztocil a chytnul paskou nez koupim nove. Jenze se to lanko kvuli pasky asi dostatecne nevracelo a zamek tak zustal vyset a nezabiral. Zacal jsem to rozebirat a kdyz jsem to lanko nahmatal a parkrat zaskubal tak jsem potom venkovni klikou otevrel udelal jsem toho vice tak nevim co presne byla pricina hlavni je ze uz vse funguje jak ma lanko jsem vymenil a vse je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.