Laky30 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Poradí mi niekto ako zistím či bol vymenený rozvodový remeň nakoľko predávajúci tvrdil že ho menil pred cca 20000 ale radšej by som sa presvedčil a tiež nemá niekto návod ako na výmenu? Dík O1 1.6 74 kw r.v. 1998 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Poradí mi niekto ako zistím či bol vymenený rozvodový remeň nakoľko predávajúci tvrdil že ho menil pred cca 20000 ale radšej by som sa presvedčil a tiež nemá niekto návod ako na výmenu? Dík O1 1.6 74 kw r.v. 1998 Tak pochybujem ze je niekto taky odbornik aby od pohladu vedel povedat ci opotrebenie remena zodpoveda intervalu vymeny rozvodov. V znackovom servise ti vymenu rozvodov a oleja znacia do servisnej knizky, resp. moze byt este aj niekde v motorovom priestore nalepeny stitok kde sa znacia servisne intervaly, ale ak nemas ani jedno ani druhe tak sa budes bud musiet spolahnut na predavajuceho alebo si dat rozvody vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) Výměna rozvdoů se dá poznat pokud byla provedena tak do 3000 km. potom už asi těžko. No a otázka je jestli můžeš věřit , že to někdo měnil. Podle mě je lepší zainvestovat do výměny za nové a mít jistotu, než být potom velice nemile překvapen. Editováno: 8. Duben 2008, autor: Milan12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Výměna rozvdoů se dá poznat pokud byla provedena tak do 3000 km. potom už asi těžko. No a otázka je jestli můžeš věřit , že to někdo měnil. Podle mě je lepší zainvestovat do výměny za nové a mít jistotu, než být potom velice nemile překvapen. přesně tak, kdo tvrdí že to spolehlivě pozná tak je bud jasnovidec a nebo neviděl rozvod po 3 tis. km a po 100 t km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 ďakujem a myslím že bude lepšie to vymeniť a veriť sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 ďakujem a myslím že bude lepšie to vymeniť a veriť sebe. Rozvodák nepoznáš ale kladky a pumpu mužeš mrknout na datum výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.