Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahoj

dohodol som sa s honzom72 ze mi nahodi do sjupa maxika... chcel by som aby mi komunikoval aj s radiom... mam v afte Skoda Symphony a vraj je treba natiahnut nejaky kabel

nerobil to niekto z vas? :help:

To by neměl být problém komunikuje to po Can Bus sběrnici a tu superb má. :palec2:

• Autor

:palec2: to ma silne tesi

diky kacere

• Autor

kacere honzo mi odpisal

Radio jde zapojit v kazdem pripade, ale myslim, ze Ti tam budou chybet draty..Auto je Canove, radio byt nemusi- budiky zvladnou oboji (jak canove, tak necanove radio)

co teda s tym? mam ist za nejakym elektrikarom nech to pozre ?

• Autor

inak co bude na maxovi ked nebude pripojene radio? bude zobrazovat prazdne pole alebo ciarky alebo co??? este chvilku a zacne mi uz z toho :rock:

• 3 týdny později...
  • Autor

tak pre toho kto by riesil podobny problem: kable v aute boli, nebolo treba ich natahovat, ale aj napriek tomu som ich kupil... mam asi jeden z mala Supov kde ich dali od vyroby....

teraz su mi doma na dve veci, tak ked by niekto chcel, nechal by som ich za rozumnu cenu ;)

Radio a maxidot komunikuje po CAN sběrnici spolu s konfortní jednotkou tak neví proč tam přidávat další kebely??? :feve:

• Autor

presne na to je ten kabel... aby na hornom poli maxidota ukazovalo stanicu radia, pripadne nazov mp3 songu

• Autor
Radio a maxidot komunikuje po CAN sběrnici spolu s konfortní jednotkou tak neví proč tam přidávat další kebely??? :feve:

neviem, skratka je to tak... vecer hodim foto toho zazraku co tam treba dorobit

Upraveno od Sebring

ok,hod to sem a ak mozes, tak aj cislo toho kabla,nech to pozrem v etke....

• Autor

cislo neviem, myslim ze je to robene doma... chalan ci mi posielal maxika mi hovoril, ze bude na sto pro treba, tak som ho od neho zobral... ale jak uz som pisal vyssie, ten kabel tam bol

vecer hodim foto

inak su to tri zily v plastovej zbernici, zalezi od typu radia ako sa zapajaju, niekedy su treba len dve

Upraveno od Sebring

cislo neviem, myslim ze je to robene doma... chalan ci mi posielal maxika mi hovoril, ze bude na sto pro treba, tak som ho od neho zobral... ale jak uz som pisal vyssie, ten kabel tam bol

vecer hodim foto

inak su to tri zily v plastovej zbernici, zalezi od typu radia ako sa zapajaju, niekedy su treba len dve

ja cakam na tu fotku..... :feve:

presne na to je ten kabel... aby na hornom poli maxidota ukazovalo stanicu radia, pripadne nazov mp3 songu

název mp3 songu?To asi umí až ty nové DX radia co?To mé to nezvládá.Nebo co udělat aby to šlo?Vyměnit changer?

• Autor

Ahoj

foto bude, myslim na to... len za poslednu dobu sa chodim domov cisto len vyspat... posnazim sa, aby to tu dnes vecer bolo ;)

tak pre toho kto by riesil podobny problem: kable v aute boli, nebolo treba ich natahovat, ale aj napriek tomu som ich kupil... mam asi jeden z mala Supov kde ich dali od vyroby....

teraz su mi doma na dve veci, tak ked by niekto chcel, nechal by som ich za rozumnu cenu ;)

dnes som vybral budiky a tie kable tam mam aj ja,tak preco mi to sakra nejde...ako si to spravil ty?

Upraveno od Rauch

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.