Sebring Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 ahoj dohodol som sa s honzom72 ze mi nahodi do sjupa maxika... chcel by som aby mi komunikoval aj s radiom... mam v afte Skoda Symphony a vraj je treba natiahnut nejaky kabel nerobil to niekto z vas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 To by neměl být problém komunikuje to po Can Bus sběrnici a tu superb má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 to ma silne tesi diky kacere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 kacere honzo mi odpisal Radio jde zapojit v kazdem pripade, ale myslim, ze Ti tam budou chybet draty..Auto je Canove, radio byt nemusi- budiky zvladnou oboji (jak canove, tak necanove radio) co teda s tym? mam ist za nejakym elektrikarom nech to pozre ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 inak co bude na maxovi ked nebude pripojene radio? bude zobrazovat prazdne pole alebo ciarky alebo co??? este chvilku a zacne mi uz z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Se nedivim....... :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 tak pre toho kto by riesil podobny problem: kable v aute boli, nebolo treba ich natahovat, ale aj napriek tomu som ich kupil... mam asi jeden z mala Supov kde ich dali od vyroby.... teraz su mi doma na dve veci, tak ked by niekto chcel, nechal by som ich za rozumnu cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Radio a maxidot komunikuje po CAN sběrnici spolu s konfortní jednotkou tak neví proč tam přidávat další kebely??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rauch Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 je nieco taketo??? co s tym???? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0#entry684647 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 presne na to je ten kabel... aby na hornom poli maxidota ukazovalo stanicu radia, pripadne nazov mp3 songu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 (editace) Radio a maxidot komunikuje po CAN sběrnici spolu s konfortní jednotkou tak neví proč tam přidávat další kebely??? neviem, skratka je to tak... vecer hodim foto toho zazraku co tam treba dorobit Editováno: 29. Duben 2008, autor: Sebring Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rauch Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 ok,hod to sem a ak mozes, tak aj cislo toho kabla,nech to pozrem v etke.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 (editace) cislo neviem, myslim ze je to robene doma... chalan ci mi posielal maxika mi hovoril, ze bude na sto pro treba, tak som ho od neho zobral... ale jak uz som pisal vyssie, ten kabel tam bol vecer hodim foto inak su to tri zily v plastovej zbernici, zalezi od typu radia ako sa zapajaju, niekedy su treba len dve Editováno: 29. Duben 2008, autor: Sebring Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rauch Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 cislo neviem, myslim ze je to robene doma... chalan ci mi posielal maxika mi hovoril, ze bude na sto pro treba, tak som ho od neho zobral... ale jak uz som pisal vyssie, ten kabel tam bolvecer hodim foto inak su to tri zily v plastovej zbernici, zalezi od typu radia ako sa zapajaju, niekedy su treba len dve ja cakam na tu fotku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 presne na to je ten kabel... aby na hornom poli maxidota ukazovalo stanicu radia, pripadne nazov mp3 songu název mp3 songu?To asi umí až ty nové DX radia co?To mé to nezvládá.Nebo co udělat aby to šlo?Vyměnit changer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Ahoj foto bude, myslim na to... len za poslednu dobu sa chodim domov cisto len vyspat... posnazim sa, aby to tu dnes vecer bolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rauch Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 (editace) tak pre toho kto by riesil podobny problem: kable v aute boli, nebolo treba ich natahovat, ale aj napriek tomu som ich kupil... mam asi jeden z mala Supov kde ich dali od vyroby....teraz su mi doma na dve veci, tak ked by niekto chcel, nechal by som ich za rozumnu cenu dnes som vybral budiky a tie kable tam mam aj ja,tak preco mi to sakra nejde...ako si to spravil ty? Editováno: 7. Květen 2008, autor: Rauch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.