zabiak Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Potřebujete novou ruku či játra? Nakupujte online http://www.lidesobe.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Potřebujete novou ruku či játra? Nakupujte online http://www.lidesobe.cz/ kuwa,co to je za stranky? stejne tam pisou kraviny, to ohorele telo ve fotogalerii neni z octavii, jak pise, ale z BMW viz: nehody. ta nabourana octavie - to nebyla srazka s kamionem ,ale z dalsim osobnim autem, stejne jsou to kokoti a ksefty s organy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Ale prt, já už jsem si objednal játra. A zítra jdu s čistým svědomím chlastat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Na těch stránkách to není tak, jak to na první pohled vypadá, přečtěte si řádek úplně dole psaný drobným písmem ! ( ale jako varování pro motoristy = dobrý ! ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Tak to mě napadlo jen co jsem si tu pročetl první 3 příspěvky. MVČR se taky chystá na drastickou emotivní kampaň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Btw udělal jste si někdo ten test? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Btw udělal jste si někdo ten test? Vyhodnocení testu: Počet získaných bodů: 21 Největší pravděpodoností nezemřete ani nikoho nezraníte jako účastník silničního provozu. Jste klidný/á a nemáte rád/a černý humor. Akorát já černý humor rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 A přišel Ti článek? Já měl 22 a článek se mi nelbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 ja mel taky 22, me se nelibi, ze napsali, ze nemam rad cerny humor, coz neni pravda a klidnej taky nejsem, ale zas teda v kolonach cekam, co jinyho zbejva :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Po objednani Vam prijde na zadanou emailovou adresu fingovany, smysleny novinovy clanek s nejakou autonehodou. (dnes v rannich zpravach) Kazdopadne nevim, zda mi to prijde ftipny, ci uciny, na prvni zamysleni je to trapny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Podobný článek přijde i při tom testu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Takový článek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Vyhodnocení testu: Počet získaných bodů: 21 Největší pravděpodoností nezemřete ani nikoho nezraníte jako účastník silničního provozu. Jste klidný/á a nemáte rád/a černý humor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Jenže v tom testu jsi měl odpovídat pravdivě, ne ironicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Nechce se mi zakladat nové théma takže tady je odkaz na dobrou hru dryftování musíte vždycky ohodit tu stěnu a za to jsou pak body http://de.fishki.net/picsw/042008/09/game/Drift.swf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 zajimavej web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 No uvidíme jak dlouho bude fungovat, včera řešili ve Zprávách nějakého Hasiče co zveřejňoval fotky z nehod, i když on to dělal podle mě spíš aby machroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.