Karel Limberg Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Ahoj, prosím najde se někdo z Brna nebo někdo v okolí, kdo by mě namontoval do Octavky I . Komfortku 3 generace a pak DO s vystrelovacimi klicemy? Nejak se v tom nevyznám a absolutně jsem v koncích. :-) Za rozumnou cenu...prosííím...:-) Děkuji administrator@ai-robotic.eu 606508633 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 člen Vaša tu o tom založil komplet téma vč,popisu instalace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Limberg Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 člen Vaša tu o tom založil komplet téma vč,popisu instalace ano ano, vím :-) ale i tak tomu nerozumím :-D:-D asi jssem blbec...proto hledám někoho kdo by mě to udělal za nějaký ten peníz:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 ano ano, vím :-) ale i tak tomu nerozumím :-D:-D asi jssem blbec...proto hledám někoho kdo by mě to udělal za nějaký ten peníz:-)Tak napiš Vašovi (je z PV) a zkus se s ním domluvi t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Limberg Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Tak napiš Vašovi (je z PV) a zkus se s ním domluvi t Ok, dobře, díky.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Ok, dobře, díky.:-)jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 A nebo ten opálený člen, co ti doporučoval člena Vašu to taky umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 A nebo ten opálený člen, co ti doporučoval člena Vašu to taky umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 od mojeho domu k negrově sluji je to přesně 100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.