Karel Limberg Vloženo 8. Duben 2008 Vloženo 8. Duben 2008 Ahoj, prosím najde se někdo z Brna nebo někdo v okolí, kdo by mě namontoval do Octavky I . Komfortku 3 generace a pak DO s vystrelovacimi klicemy? Nejak se v tom nevyznám a absolutně jsem v koncích. :-) Za rozumnou cenu...prosííím...:-) Děkuji administrator@ai-robotic.eu 606508633 Citovat
cosby Vloženo 8. Duben 2008 Vloženo 8. Duben 2008 člen Vaša tu o tom založil komplet téma vč,popisu instalace Citovat
Karel Limberg Vloženo 8. Duben 2008 Autor Vloženo 8. Duben 2008 člen Vaša tu o tom založil komplet téma vč,popisu instalace ano ano, vím :-) ale i tak tomu nerozumím :-D:-D asi jssem blbec...proto hledám někoho kdo by mě to udělal za nějaký ten peníz:-) Citovat
montas Vloženo 8. Duben 2008 Vloženo 8. Duben 2008 ano ano, vím :-) ale i tak tomu nerozumím :-D:-D asi jssem blbec...proto hledám někoho kdo by mě to udělal za nějaký ten peníz:-)Tak napiš Vašovi (je z PV) a zkus se s ním domluvi t Citovat
Karel Limberg Vloženo 8. Duben 2008 Autor Vloženo 8. Duben 2008 Tak napiš Vašovi (je z PV) a zkus se s ním domluvi t Ok, dobře, díky.:-) Citovat
VitaP Vloženo 10. Duben 2008 Vloženo 10. Duben 2008 A nebo ten opálený člen, co ti doporučoval člena Vašu to taky umí Citovat
JasteR Vloženo 10. Duben 2008 Vloženo 10. Duben 2008 A nebo ten opálený člen, co ti doporučoval člena Vašu to taky umí Citovat
Vaša Vloženo 10. Duben 2008 Vloženo 10. Duben 2008 od mojeho domu k negrově sluji je to přesně 100km Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.