mira Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 ahoj, jsem schopen ti servis zajistit,co by jsi potřeboval??garantuji: ochota+kvalita+cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 nenene..já nic zatím nepotřebuju...ale aspoň vím...mě jde o to jako to mají kluci na oktaviie...víš...jestli to někdo ofiko nedělá u fabii..tam to mají napsaný..klubový servis dělá garny a ještě někdo tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Garny a MartinRS ti fabii taky opraví, neboj, nedělají jen oktávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 četl jsem jejich témata...a docela koukal jsem co zvládnou:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 (editace) Garny mi před měsícem měnil podvozek a mohu jen a jen doporučit Editováno: 9. Duben 2008, autor: Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Mě montoval HF a taky spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.