Magnusxxx Vloženo 10. Duben 2008 Vloženo 10. Duben 2008 Zdravím, urval jsem středový ochraný plastový díl pod motor a zajímalo by mne kde se to dá sehnat a na kolik to výjde v origo servisu? Citovat
Lukascheck Vloženo 10. Duben 2008 Vloženo 10. Duben 2008 Zdravím, urval jsem středový ochraný plastový díl pod motor a zajímalo by mne kde se to dá sehnat a na kolik to výjde v origo servisu? Čus no origi vyjde asi na 2800,- a na vraku se prodává tak za 1000 ,- Citovat
Neználek Vloženo 10. Duben 2008 Vloženo 10. Duben 2008 Zdravím, urval jsem středový ochraný plastový díl pod motor a zajímalo by mne kde se to dá sehnat a na kolik to výjde v origo servisu? Dnes jsem se konečně rozhoupal a při výměně silenbloků jsem vyměnil i plech pod motorem Prodává to tady člen fora (Bavor)stál 1500 Kč a při troše snahy tam vleze (mám TDI)u benálu nemám přehled. Plast jsem měnil už 3x protože jezdím i polňačkam jsem totiž rybář. Neználek Citovat
dmvnitra Vloženo 10. Duben 2008 Vloženo 10. Duben 2008 presne tak, plechovy od Bawora je asi najlepsie riesenie: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=37528&hl= Citovat
lukash Vloženo 11. Duben 2008 Vloženo 11. Duben 2008 Jako plech od bawora vypadá dobře, ale ten origo vypadá ještě lépe... hlavně tam nemá ty dva otvory zepředu - jestli teda foto neklame. Citovat
KaJe Vloženo 11. Duben 2008 Vloženo 11. Duben 2008 Teda já nevím, ale když jsem ten plech od bawora porovnával s obrázkama v Etce, tak je to naprosto stejné. Citovat
Lupino Vloženo 12. Duben 2008 Vloženo 12. Duben 2008 je stejny akorat mensi sila a samoze i vahe ale je to gut mam na aute vrele doporuciji Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.