TomasW Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Poraďte prosím kde koupit krytku místo bouchlého airbagu... nechci dávat nový bag, ale zároveň nechci jezdit s prasklým volantem :-( poraďte pls kde koupit... na netu jsem nenašel :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Poraďte prosím kde koupit krytku místo bouchlého airbagu... nechci dávat nový bag, ale zároveň nechci jezdit s prasklým volantem :-( poraďte pls kde koupit... na netu jsem nenašel :-( Krytky myslim, ze sa nepredavaju, bezne sa to riesi tak, ze to zlepis, vygitujes a nastriekas ciernou... Ked vies velmi dobre lepit, tak nemusis ani tmelit a farbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlo Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Poraďte prosím kde koupit krytku místo bouchlého airbagu... nechci dávat nový bag, ale zároveň nechci jezdit s prasklým volantem :-( poraďte pls kde koupit... na netu jsem nenašel :-( Mrkni do Annonce v rubrikách auto-moto/náhradní díly/tuzemské vozy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.