armos Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Čus, vůbec se v kabelech na diagnostiku nevyznám. Chtěl bych si nějakej pořídit ke zjišťování chyb, mazání chyb apod. Různě jsem to tady prohlížel, ale mám v tom ještě větší chaos. Jsou to samý převodníky ODB, EODB, OBD2 a já nevim co ještě. Jestli se v tom někdo vyznáte, rád bych, aby se to popsalo a vysvětlilo. Jde taky o to, že jsou kabely v různejch cenách a nevim kterej se mi vyplatí. Jediný co jsem si jistej, že potřebuju kabel s USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 19. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 A teď ještě pojmy K-LINE a CANBUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 A teď ještě pojmy K-LINE a CANBUS na jaký to máš auto? jestli oct/fab 1 tak potřebuješ USB KKL VAG-COM ,na OCt II už HEX USB CAN VAG-COM . Jinak zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry750170 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 i tohle tema by melo byt pravdepodobne v elektrice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 20. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 i tohle tema by melo byt pravdepodobne v elektrice.... Asi máš pravdu, ale spíš mi šlo o volnější pokec o všech možnejch diag. kabelech a nějak je seřadit. I když na to koukám, připadá mi, že všem je to jasný, jenom mě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.