armos Vloženo 12. Duben 2008 Vloženo 12. Duben 2008 Čus, vůbec se v kabelech na diagnostiku nevyznám. Chtěl bych si nějakej pořídit ke zjišťování chyb, mazání chyb apod. Různě jsem to tady prohlížel, ale mám v tom ještě větší chaos. Jsou to samý převodníky ODB, EODB, OBD2 a já nevim co ještě. Jestli se v tom někdo vyznáte, rád bych, aby se to popsalo a vysvětlilo. Jde taky o to, že jsou kabely v různejch cenách a nevim kterej se mi vyplatí. Jediný co jsem si jistej, že potřebuju kabel s USB. Citovat
juke.box Vloženo 19. Duben 2008 Vloženo 19. Duben 2008 A teď ještě pojmy K-LINE a CANBUS na jaký to máš auto? jestli oct/fab 1 tak potřebuješ USB KKL VAG-COM ,na OCt II už HEX USB CAN VAG-COM . Jinak zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry750170 Citovat
vittorio Vloženo 19. Duben 2008 Vloženo 19. Duben 2008 i tohle tema by melo byt pravdepodobne v elektrice.... Citovat
armos Vloženo 20. Duben 2008 Autor Vloženo 20. Duben 2008 i tohle tema by melo byt pravdepodobne v elektrice.... Asi máš pravdu, ale spíš mi šlo o volnější pokec o všech možnejch diag. kabelech a nějak je seřadit. I když na to koukám, připadá mi, že všem je to jasný, jenom mě ne Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.