Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,viete mi pordiť s jedným problémom? Na Mojej Felde 1.3 Bmm 50Kw mi na PC vyhodilo chybu.

00515 - Halluv snimac polohy vack./klikovej hridele (G40)

03-00 - žádny signal

Readiness: N/A

chyba sa nijako neprejavuje,len niekedy nemožem naštartovať. Motor točí všetko ide.....len nechyta.

Nechám ho odstáť a ide.

A teraz k veci. Kúpil som si snímač otáčok použitý ale odskúšaný......zapojil a..... Motor ide akosi lepšie má tichší pravidelnejší chod,lenže otáčky na voľnobehu kolíšu. od 800 - do asi 1100. Pýtam sa je problém v snímači? Alebo musím ísť znova na diagnostiku? kol114

Vloženo
Zdravím,viete mi pordiť s jedným problémom? Na Mojej Felde 1.3 Bmm 50Kw mi na PC vyhodilo chybu.

00515 - Halluv snimac polohy vack./klikovej hridele (G40)

03-00 - žádny signal

Readiness: N/A

chyba sa nijako neprejavuje,len niekedy nemožem naštartovať. Motor točí všetko ide.....len nechyta.

Nechám ho odstáť a ide.

A teraz k veci. Kúpil som si snímač otáčok použitý ale odskúšaný......zapojil a..... Motor ide akosi lepšie má tichší pravidelnejší chod,lenže otáčky na voľnobehu kolíšu. od 800 - do asi 1100. Pýtam sa je problém v snímači? Alebo musím ísť znova na diagnostiku? kol114

skus vycistit klapku a potom zakladne nastavenie klapky a vymazanie adaptacnych hodnot malo by to pomoct

Vloženo

Jen upozorním na to, že hallův snímač se musí kontrolovat za chodu motoru. Pokud motor neběží, chyba 00515 - Halluv snimac polohy vack./klikovej hridele (G40) 03-00 - žádny signal, tam bude vždycky, jelikož se netočí motor a ten signál tam prostě není. Tahle chyba se tam udělá vždy, když se zapne zapalování, pokud by byl opravdu špatnej, tak ti motor nepoběží vůbec. ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...